Çfarë ju ofrojmë

Jo vetëm programe

Tek ne do të gjeni njohuri 360 gradë për teknologjinë. Ne njohim jo vetëm programet por edhe rrjetat, cloud, sigurinë, pajisjet, sistemet, dhe biznesin tuaj.

Siguri

Ne ju ofrojmë sigurinë e vazhdimësisë për biznesin tuaj, mbrojtjen për punonjësit tuaj dhe asetet e kompanisë.

Fleksibilitet

Sot ka më shumë zgjedhje kur bëhet fjalë për shërbime IT, duke rritur kështu fleksibilitin qe i ofrohet klientëve tanë.

Profesionalizëm

Ne besojmë që njerëzit dhe profesionalizmi janë burimet më me vlerë në kompaninë tonë dhe në çdo moment ata mbeten fokusi ynë kryesor.

Kush jemi ne

TETRA Solutions është një kompani programesh që ofron zgjidhje, shërbime dhe trajnime në teknologjinë e informacionit për kompanitë e mesme dhe të vogla. Ne ofrojme zgjidhje moderne në administrimin e biznesit dhe të mbledhjes së të ardhurave.

Arritjet Tona

+
0
Vite në Treg
+
0
Projekte
+
0
Klientë të kënaqur
+
0
Çertifikime

Partnerët Tanë

Merr i pari njoftimet më të fundit