Çfare ju ofrojme

Shpejtësi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Siguri

Ne ju ofrojme sigurinë e vazhdimësisë për biznesin tuaj, mbrojtjen për punonjësit tuaj dhe asetet e kompanisë.

Fleksibilitet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Integrueshmëri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Akses Kontroll (per biznese)

Integrimi i sistemit të kontrollit ju lejon të kontrolloni në kohë reale të dhënat për punonjësin. Efikasitet më të mirë të biznesit në sajë të monitorimit të pranisë me një kursim të konsiderueshëm të kostos.

People Time Management (PTM)

Zhvilluar me teknologjinë “.net”, kur integrohet me terminalet Zucchetti Axess është zgjidhja ideale për automatizimin e proceseve të T & A, si dhe një menaxhim i saktë i orëve të punës të punonjësve tanë.

Sistemet e Inteligjencës (BI)

Në botën moderne, çështja nëse një biznes mund të ketë sukses dhe nganjëherë edhe nëse mund të mbijetojë, varet nga marrja e vendimeve të duhura shpejt.

Akses kontroll (per stadiume)

Zgjidhjet e sigurimit të hyrjes  ju japin kontroll mbi lëvizjen e individëve në evente të mëdha si dhe mbrojtje e objektit nga faktorë të ndryshëm.

Payroll

Moduli i pagave eshte nje program me eficence te larte, i bazuar ne rregulla e tregues per llogaritjen e pages dhe qe merr parasysh kerkesat ne ndryshim te nje organizate me qellim reduktimin e kostove, te ngarkeses administrative dhe te gabimeve te llogaritjeve.

Kush jemi ne

TETRA Solutions eshte nje Kompani Integrimi Sistemesh qe ofron Zgjidhje, Sherbime dhe Trajnime ne Teknologjine e Informacionit per Kompanite e Mesme dhe te Vogla. TETRA Solutions ofron zgjidhje, sherbime dhe edukim ne fushen e teknologjise se informacionit, qe kane kryesisht te bejne me zgjidhje biznesi, audio, video dhe sigurie si dhe suport ne menaxhimin e sistemeve e konsulence sigurie.

  • Sistemet e Inteligjences (BI)
  • CRM
  • ERP
  • People Time Management (PTM)
  • Payroll
  • Zgjidhje MyBeauty
  • Zgjidhje MyWell
  • Orange HRM
  • E-commerce

Menaxhim i Burimeve Njerëzore

STRATEGIC PLANNING

KONSULTIMI I PLANIT TË BIZNESIT

Arritjet Tona

0
Vite në Treg
0
Projekte
0
+
Klientë të kënaqur
0
Çertifikime
2000px-Oracle_logo.svg
Logo_SingularLogic (1)
Panasonic-Logo.svg
aaa
1000px-Gunnebo_AB_Logo.svg
aaa
aaa
skidata-reseller
partner-zucchetti

Merr i pari njoftimet më të fundit