Galaxy Restaurant – Program për Menaxhim Restoranti

Aplikacioni i specializuar Galaxy Bar / Café funksionon si një zgjidhje e vetme dhe fleksibile e dizajnuar për të përmbushur nevojat tuaja në të gjithë departamentet e lokaleve, klientelës, punonjësve dhe menaxhimit të kontabilitetit.

 • Menaxhim i Klientëve
 • Menaxhimi i Furnitorëve
 • Politika e Zbritjeve
 • Menaxhimi i Artikujve
 • Dokumentet e Shitjes

Veçoritë e sistemit

 • Raporte Ditore
 • Raporte Shitjesh
 • Tipi i Menaxhimit
 • Menaxhimi i Takimeve
 • Sistemi i besnikërisë
 • Konfigurimi i ekranit
 • CTI
 • Messaging
 • Dokumentet e pranimit
 • POS – Pika e Shitjes: Menaxhimi i shitjeve, mbështetja e sistemeve të arkës (PoS) dhe Touch Screen
 • POS Mobile: Përdorni terminalet pa tel për urdhërimin (windows mobile dhe android)
 • Qendrat e Përgatitjes: Urdhrat për printim në stacionet përgatitore
 • Menaxhimi i Tavolinave: Hartimi i planit të rezervimit të tavolinës
 • Rezervimi i Tavolinave: Menaxhimi i planit të rezervimit *
 • Menaxhimi i lëvrimit
 • Ekrani Kuzhinë: Përgatitja e menaxhimit të porosive duke përdorur ekranin e kontaktit në kuzhinë *
 • Lidhja me aplikacionet komerciale dhe kontabël SingularLogic: Menaxhimi i magazinave, listat e çmimeve dhe dokumentet e shitjes / blerjet / artikujt, furnizuesit / klientët / debitorët / shitësit, recetat, kontrollin e kostos, kontabilitetin e menaxhimit etj.
 • Menaxhimi i Marrëdhënieve me Klientin nëpërmjet Galaxy CRM: Operacionet e shitjeve dhe marketingut të biznesit të ushqimit dhe pijeve, si dhe Konferencat apo Ngjarjet
 • Menaxhon disa lokale ne vende te ndryshme
 • Publikon të gjitha llojet e dokumenteve (p.sh. flethyrjet, faturat)
 • Lejon mundesi per menyra te ndyshme dhe të shumëfishta të pagesave
 • Vëzhgon ecurinë dhe statistikat e anëtarëve
 • Menaxhimi i dokumentave
 • Manaxhon urdhërat
 • Ofron mundesi të shumëfishta çmimesh

Monitoron në detaje karakteristikat e çdo konsumatori (tavolina qe zakonisht zgjedh, preferencat në ushqim, pije, kafene, kërkesa të veçanta, metoda standarde e pagesës)

 • Zgjidhje totale software & hardware së bashku
 • Shpejtësia në tregtim, rradhë minimale
 • Aplikimi funksionon në mënyrë të pavarur ose në lidhje me aplikacionin e back office
 • Siguri dhe kontrolli parave
 • Funksionaliteti i plotë i shitjes me pakicë (mbajtja e fondeve, rimbursimet, metodat e pagesave të shumta, klientët, programet e besnikërisë, valuta e huaj)
 • Siguria e transaksionit – leja e vendosur për përdorues
 • Raporte të shumllojta për shitjet
 • Shitjet dhe ndjekja e klientëve
 • Sync On / Off line
 • Fleksibël, prekje e personalizuar
 • Estetikë e lartë dhe dizajn më të mirë / kursim hapësinor
Shkurtimisht
 • POS – Pika e Shitjes: Menaxhimi i shitjeve, mbështetja e sistemeve të arkës (PoS) dhe Touch Screen
 • POS Mobile: Përdorni terminalet pa tel për urdhërimin (windows mobile dhe android)
 • Qendrat e Përgatitjes: Urdhrat për printim në stacionet përgatitore
 • Menaxhimi i Tavolinave: Hartimi i planit të rezervimit të tavolinës
 • Rezervimi i Tavolinave: Menaxhimi i planit të rezervimit *
 • Menaxhimi i lëvrimit
 • Ekrani Kuzhinë: Përgatitja e menaxhimit të porosive duke përdorur ekranin e kontaktit në kuzhinë *
 • Lidhja me aplikacionet komerciale dhe kontabël SingularLogic: Menaxhimi i magazinave, listat e çmimeve dhe dokumentet e shitjes / blerjet / artikujt, furnizuesit / klientët / debitorët / shitësit, recetat, kontrollin e kostos, kontabilitetin e menaxhimit etj.
 • Menaxhimi i Marrëdhënieve me Klientin nëpërmjet Galaxy CRM: Operacionet e shitjeve dhe marketingut të biznesit të ushqimit dhe pijeve, si dhe Konferencat apo Ngjarjet
Më shumë informacion
 • Menaxhon disa lokale ne vende te ndryshme
 • Publikon të gjitha llojet e dokumenteve (p.sh. flethyrjet, faturat)
 • Lejon mundesi per menyra te ndyshme dhe të shumëfishta të pagesave
 • Vëzhgon ecurinë dhe statistikat e anëtarëve
 • Menaxhimi i dokumentave
 • Manaxhon urdhërat
 • Ofron mundesi të shumëfishta çmimesh

Monitoron në detaje karakteristikat e çdo konsumatori (tavolina qe zakonisht zgjedh, preferencat në ushqim, pije, kafene, kërkesa të veçanta, metoda standarde e pagesës)

Avantazhet
 • Zgjidhje totale software & hardware së bashku
 • Shpejtësia në tregtim, rradhë minimale
 • Aplikimi funksionon në mënyrë të pavarur ose në lidhje me aplikacionin e back office
 • Siguri dhe kontrolli parave
 • Funksionaliteti i plotë i shitjes me pakicë (mbajtja e fondeve, rimbursimet, metodat e pagesave të shumta, klientët, programet e besnikërisë, valuta e huaj)
 • Siguria e transaksionit – leja e vendosur për përdorues
 • Raporte të shumllojta për shitjet
 • Shitjet dhe ndjekja e klientëve
 • Sync On / Off line
 • Fleksibël, prekje e personalizuar
 • Estetikë e lartë dhe dizajn më të mirë / kursim hapësinor

"PASIONI ESHTE ÇELESI"

Një person me pasion ka besim, dhe besimi krijon vlerë për veten dhe të tjerët

Merrni i pari njoftimet më të fundit

casino online infini88 bonanza88 judi baccarat online slot online togel poker online agen sbobet tangkasnet slot pragmatic slot gacor sbobet slot dana judi online pokerseri joker123 autowin88 ligasedayu selot