Kontrolli i Hyrjeve (per ambjente sportive, kulturore dhe kinema)

Tetra Solutions plotëson nevojat e të gjithë atyre që menaxhojnë sportet, shfaqjet dhe eventet argëtuese me një numrër të madh të vizitorëve, me një platformë gjithëpërfshirëse e zgjidhje të integruara për menaxhimi e vendit si: siguria, rehatia dhe liria e lëvizjes për tifozët, shërbimet për klubet sportive dhe operatorët e vendit. E zbatuar me sukeses në stadiumet Elbasan Arena, Loro Borici, Selman Stermasi etj, kjo është zgjidhja ideale që ju ofrohet.

  • CRM dhe Sistemi i Anëtarësimit
  • Sistemi i pagesave POS & Cashless
  • Biletim dhe akreditim
  • Kontrolli i hyrjes dhe zgjidhje mobile
  • Zgjidhje të përshtatura për nevojat specifike të organizatës

Veçoritë e sistemit

  • Mbikqyrje video CCTV
  • Menaxhimi i energjisë së ndërtesës
  • Konceptet e Smart Card dhe Shërbimi i Përmbushjes
  • Mundësia për t’u ndërlidhur me sistemet e tjera ekzistuese

Nëse operatori duhet të menaxhoje evente me një numër të madh vizitorësh, për shembull evente me një numër të madh hyrjesh, me zonat VIP, zonat e mysafirëve dhe portat për personat me aftësi të kufizuara portat, ju e dini se siguria e njerëzve dhe mjedisi fillon në hyrje.

Për disa vite tani ne kemi fokusuar vëmendjen tonë për studimin dhe zgjidhjen e problemeve lidhur me kontrollin e hyrjes dhe sigurinë e eventeve sportive dhe argëtuese. Qoftë një stadium, një teatër, një park, një kinema apo një ekspozitë, ju si operator duhet të mbani shumë gjëra nën kontroll.

Jo vetëm një zgjidhje e thjeshtë e kontrollit të hyrjes, por një platformë për të menaxhuar  kontrollin e hyrjes për të gjitha llojet e eventeve apo shfaqjeve dhe për të përmirësuar të ardhurat e gjeneruara.

+ Më shumë informacion

Nëse operatori duhet të menaxhoje evente me një numër të madh vizitorësh, për shembull evente me një numër të madh hyrjesh, me zonat VIP, zonat e mysafirëve dhe portat për personat me aftësi të kufizuara portat, ju e dini se siguria e njerëzve dhe mjedisi fillon në hyrje.

Për disa vite tani ne kemi fokusuar vëmendjen tonë për studimin dhe zgjidhjen e problemeve lidhur me kontrollin e hyrjes dhe sigurinë e eventeve sportive dhe argëtuese. Qoftë një stadium, një teatër, një park, një kinema apo një ekspozitë, ju si operator duhet të mbani shumë gjëra nën kontroll.

Jo vetëm një zgjidhje e thjeshtë e kontrollit të hyrjes, por një platformë për të menaxhuar  kontrollin e hyrjes për të gjitha llojet e eventeve apo shfaqjeve dhe për të përmirësuar të ardhurat e gjeneruara.

"PASIONI ESHTE ÇELESI"

Një person me pasion ka besim, dhe besimi krijon vlerë për veten dhe të tjerët

Merrni i pari njoftimet më të fundit