Rreth nesh

TETRA Solutions eshte nje kompani programesh qe ofron zgjidhje, shërbime dhe trajnime në teknologjine e informacionit për kompanitë e mesme dhe të vogla. Ne ofrojme zgjidhje moderne në administrimin e biznesit dhe të mbledhjes së të ardhurave. Duke u bazuar ne keto zgjidhje ne ofrojme per bizneset zgjidhje ne planifikim dhe sistem menaxhimi te burimeve te ndermarrjeve, menaxhim dokumentesh, menaxhim te marredhenieve me klientet dhe zgjidhje te nderveprimit me ta. Ndermarrjet kane nevoje te vazhdueshme ne rritje per menaxhim me te mire te finances, logjistikes dhe burimeve njerezore, transparence me te mire te veprimeve ne biznesin e tyre dhe ne performancen e ketij biznesi si dhe rritjen e marredhenieve me klientet e tyre. Ne segmentin e qeverise qendrore dhe locale ne ofrojme zgjidhje duke nisur nga rrjetat, infrastruktura, suporti dhe menaxhimi i ERP-se si dhe zgjidhjet ne menaxhimin e dokumenteve.

Misioni Ynë

Fokusuar ne tregun dhe industrine specifike, ne jemi ne gjendje t’u ofrojme klienteve tane sherbimet me te avancuara dhe te gatshme per t’u perdorur nga ta. TETRA Solutions eshte gjithnje e gatshme te siguroje te gjitha sherbimet qe lidhen me ciklin jetesor te zgjidhjeve IT, ku ne jemi te specializuar. Ekipi yne ofron konsulence, krijim, implementim, suport dhe trajnime te perdoruesve per administrimin e sistemit.TETRA Solutions ka ne stafin e saj konsulente menaxhimi, konsulente aplikimesh, konsulente biznesi, integrues sistemesh, zhvillues aplikacionesh, administratore databazash, inxhiniere rrjetash dhe sistemesh, inxhiniere zeri dhe video, konsulente sigurie dhe instruktore profesioniste. Me shume se 50% e ekipit tone ka me shume se 15 vjet ne tregun IT dhe kjo na ben ne dhe sherbimet qe shperndajme, shume te veçante.

 

 

Ne besojme qe njerezit jane burimet me me vlere ne kompanine tone dhe ne çdo moment ata mbeten fokusi yne kryesor. Per kete ne sloganin tone mbeten te pandyshueshme fjalet se “Ne mbeshtetemi ne njerez dhe teknologji”. Me kete qellim ne kemi zhvilluar ne kompanine tone edhe sherbimin e trajnimeve profesionale , dedikuar stafeve te kompanive qe investimin ne trajnimin e stafeve te tyre IT e shohin shume te rendesishem.

Puna Jonë

Vizioni Ynë

  • Integriteti: Të jemi real
  • Pasioni: Të angazhuar në zemër dhe mendje
  • Cilësia: Atë që bëjmë, e bëjmë mirë
  • Udhëheqës: Kurajo për të formuar një të ardhme më të mirë
  • Bashkëpunimi: Vetëm mund të bëjmë kaq pak, së bashku mund të bëjmë kaq shumë.

"PASIONI ESHTE ÇELESI"

Një person me pasion ka besim, dhe besimi krijon vlerë për veten dhe të tjerët

Çertifikimet

Merrni i pari njoftimet më të fundit