Sisteme parkimi

Me SKIDATA ju mund të zhvilloni hapësirën tuaj të parkimit në një fitues të qëndrueshëm me aftësi dhe gatishmëri. Shfrytëzo bashkëveprimin tonë pa ndërprerje midis hardware, software dhe shërbimeve të bazuara në web për suksesin tuaj. Portat e pengesave, kolonat e parkingjeve, biletat, POS dhe makinat automatike të pagesave nga SKIDATA ju ofrojnë teknologji të besueshme dhe të sigurtë në të ardhmen. E gjitha vjen së bashku me menaxhimin e hapësirës së parkimit që jo vetëm që plotëson nevojat tuaja të menjëhershme, por sjell planet tuaja të ardhshme në jetë.

  • Niveli i lartë i komoditetit për konsumatorët dhe operatorët
  • Automatizimi ul punën manuale, zvogëlon shpenzimet, minimizon downtime
  • Funksionalitete me pothuajse asnjë ndërprerje edhe në kushte ekstreme
  • Konsulencë dhe shërbime mbështetëse nga konsulentë ekspertë
  • Përdorim efikas i biletave

Veçoritë e sistemit

  • Integrim i lehtë i sistemeve të tjera
  • Integrimi automatik në sistemet CRM dhe ERP
  • Raporte të hollësishme: Baza për planifikim strategjik
  • Mundësi të ndryshme pagesash

"PASIONI ESHTE ÇELESI"

Një person me pasion ka besim, dhe besimi krijon vlerë për veten dhe të tjerët

Merrni i pari njoftimet më të fundit