Sistemet e Sigurisë me Kamera (CCTV)

Panasonic CCTV ofron zgjidhje specifike për secilën industri me teknologjinë më të mirë të sigurisë. Pajisjet Panasonic CCTV dhe zgjidhja e sigurisë mundësojnë zvogëlimin e shpenzimeve të përpunimit dhe tendosjen në bandwidth brenda rrjetit. Produktet tona ofrojnë cilësi të shkëlqyeshme të imazhit duke siguruar kursime në bandwidth dhe regjistrimin. Këto sisteme CCTV janë të paketuara për instalim të lehtë dhe integrim në aplikacionet ekzistuese ose të reja të sigurisë. Teknologjia Panasonic CCTV në bord po jep kosto efektive dhe zgjidhje inteligjente për profesionistët e sigurisë.

  • Imazh Live
  • Playback imazheve të regjistruara
  • Kontroll i kamerave në rrjet
  • Full HD (1080p)

Veçoritë e sistemit

  • Kërkim ngjarjesh
  • Kërkim sipas datës dhe orës
  • Imazhe të pastra ne cdo ambient
  • I papërshkueshëm nga uji dhe pluhuri

"PASIONI ESHTE ÇELESI"

Një person me pasion ka besim, dhe besimi krijon vlerë për veten dhe të tjerët

Merrni i pari njoftimet më të fundit