Sinjalistike Inteligjente Parkimi

Tetra Solutions vazhdon të mbetet unike në sistemet më inovative për parking. Bashkëpunimi i sukseshëm me kompaninë lider spanjolle  Circontrol sjell në Shqipëri sistemin iPark.
Ky është një nga sistemet më mbresëlënëse dhe afatgjata në treg për udhëzimim e hapsires se parkimit. Integruar në Platformën CirPark, ai bëhet një mjet i fuqishëm i menaxhimit që optimizon trafikun në parkingjet e makinave dhe siguron kënaqësinë e përdoruesit, duke u dhënë atyre informacionin që u nevojitet kur kanë nevojë për të.

Kjo Platformë Unike Parkimi ju ofron:

Sistemi i Numërimit
Sistem i numërimit Level & Area me gamë të plotë të detektorëve dhe informacioneve në ekran të paneleve për ambientet e parkimit të brendshëm dhe të jashtëm.

Sistemi i Orientimit
Sistemi i Orientimit Dinamik të Brendshëm / te Jashtëm që menaxhon informacionin e përdoruesit për të optimizuar zënien dhe trafikun e objekteve të parkimit. Sensorë dhe panele të teknologjisë së fundit dhe afatgjatë.

Gjeni makinën tuaj
Sistem i fuqishëm në gjendje të ofrojë zgjidhje për gjetjen e makinave bazuar në QR Code ose Njohjen e Targave brenda korsive ose “në çdo hapësirë parkimi”, duke u ofruar përdoruesve vendndodhjen dhe rrugën për në makinën e tyre nëpërmjet aplikacionit të përdoruesit.

  • Menaxhimi i Orientimit, Ndriçimit & karikimit EV nga një vend
  • Reputacioni i besnikërisë së klientit dhe parkimit të makinave
  • Menaxhimi efikas i trafikut dhe vendeve te lira
  • Reduktim i kostve operacionale dhe te mirëmbajtjes

Veçoritë

  • Sistemi i plotë i komandës me funksionalitetin e autopilotit
  • Harxhoni më pak kohë për të gjetur parkim
  • Raporte plotësisht të personalizueshme, Ekrane RealTime dhe HeatMaps
  • Lehtësi parkimi pa stres

Platforma CirPark menaxhon të gjitha produktet e CirPark nga një faqe e vetme. Është një zgjidhje e fuqishme që integron sistemet iPark, LEDPark dhe EVPark. Një platformë e përbërë nga software si CirPark Scada dhe integrimi i palëve të treta. Është një platformë shumëplanësh dhe e orientuar drejt celularëve. Platforma e vetme për parkim të sigurtë dhe efikas.

Patforma CirPark

Platforma CirPark menaxhon të gjitha produktet e CirPark nga një faqe e vetme. Është një zgjidhje e fuqishme që integron sistemet iPark, LEDPark dhe EVPark. Një platformë e përbërë nga software si CirPark Scada dhe integrimi i palëve të treta. Është një platformë shumëplanësh dhe e orientuar drejt celularëve. Platforma e vetme për parkim të sigurtë dhe efikas.

Tetra Solutions prezanton ProFisc

casino online infini88 bonanza88 judi baccarat online slot online togel poker online agen sbobet tangkasnet slot pragmatic slot gacor sbobet slot dana judi online pokerseri joker123 autowin88 ligasedayu selot