Tregu financiar

Tregu Financiar

Tregu financiar ne Shqiperi eshte nje nga tregjet me te formalizuar, me i varur ne zhvillimet teknologjike dhe investimet IT. Ne kete kendveshtrim ne tregun shqiptar lind gjithnje nevoja e zhvillimeve kryesuese ne sektorin e teknologjise se informacionit, jo vetem si nevoje e gjetjes se rrugeve me te shpejta dhe me efikase ne mbledhjen e informacionit por njekohesisht edhe ne respekt te ruajtjes se sigurise ne sistemet qe do te implementohen.

Tregu shqiptar financiar ka nevoje per sherbime 24 ore ne 7 dite nga specialistet, duke qene se kerkohet ekzistenca ne funksion te plote e sistemeve. Perpos kesaj nje nevoje e shpeshte e ketij tregu duket se eshte edhe garantimi i sigurise maksimale ndaj rrjedhjes se informacionit. Per kete ne ofrojme zgjidhje qe bazohen ne eksperiencen dhe ekspertizen me te mire nderkombetare. Duke u bazuar ne keto zgjidhje ne ofrojme ekspertize lokale, personalizim/lokalizim, integrim biznesi, trajnim dhe suport.

  • Planifikimi i Burimeve ne Korporata (ERP)
  • Sistemi i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
  • Menaxhimi i Dokumenteve dhe Zgjidhjet ne Menaxhimin e Procesit ne Biznes
  • Zgjidhjet Inteligjente te Biznesit dhe te Rrjetit Social
  • Menaxhimi i Marredhenieve me Klientet dhe Zgjidhjet e Nderveprimit me to

Zgjidhjet

  • Integrimi i Sistemeve
  • Siguria e Rrjeteve
  • Siguria ne Aplikacione
  • Zgjidhje ne Menaxhimin IT
  • Zgjidhje ne Telefonine IP

"PASIONI ESHTE ÇELESI"

Një person me pasion ka besim, dhe besimi krijon vlerë për veten dhe të tjerët

Merrni i pari njoftimet më të fundit

casino online infini88 bonanza88 judi baccarat online slot online togel poker online agen sbobet tangkasnet slot pragmatic slot gacor sbobet slot dana judi online pokerseri joker123 autowin88 ligasedayu selot