OK
  • English

CCS Solutions me nje emer te ri: TETRA Solutions

CCS Solutions do te vazhdoje t’ju sherbeje ne fushen e teknologjise se informacionit, por nen nje emer te ri: TETRA Solutions.  TETRA Solutions do te jete emri i ri qe do ju ofroje zgjidhje, suport dhe trajnime profesionale ne TI.

Pyetja me e zakonshme qe klientet tane na bejne ne keto dite eshte se perse lindi nevoja e ketij transformimi? Pergjigja ka te beje me nje identifikim me te mire ne treg dhe sherbim gjithnje ne rritje ndaj klientit.

TETRA Solutions do te vazhdoje te ofroje te njejtat sherbime. Ajo qe do te ndryshoje ka te beje me nje angazhim me te madh per t’u ofruar klienteve tane çdo dite e me shume zgjidhje novative dhe per te zhvilluar tregun shqiptar te zgjidhjeve ne TI me nje ritem e cilesi bashkekohore.

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions