OK
  • English

Edukimi

TETRA Solutions  ofron testime te njohurive profesionale te Microsoft, Oracle etj .    Certifikimi  profesional, kompleton sherbimet te TETRA Solutions  duke nisur nga konsulenca, zbatimi, suporti dhe operimi i sistemeve te informacionit si dhe po ploteson te gjithe ciklin e sherbimeve qe lidhet me jeten e sistemeve te informacionit. Sherbimi i ri do t’u mundesoje te gjitheve specialisteve IT qe te kryejne certifikimin e njohurive  ne teknologjite kryesore.Klikoni ne linket e meposhteme per t'u regjistruar ne testimin online te njohurive tuaja.

 

Testime

 

  

Testim Pearson Vue Testim Prometric

Pse TETRA ?

- Testime te njohurive Oracle  
spacer
- Testimi njohurive Microsoft
spacer
- Testimi njohurive ne Project Management
spacer
- Kompjutera te tekonologjise se fundit 
spacer
- Sherbim ne interes te nevojave tuaja dhe miqesor
spacer
 
spacer

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions