OK

Kompania

TETRA Solutions eshte nje Kompani Integrimi Sistemesh qe ofron Zgjidhje, Sherbime dhe Trajnime ne Teknologjine e Informacionit per Kompanite e Mesme dhe te Medha. Ne ofrojme zgjidhje qe bazohen ne eksperiencen dhe ekspertizen me te mire nderkombetare. Duke u bazuar ne keto zgjidhje ne ofrojme per bizneset zgjidhje ne planifikim dhe sistem menaxhimi te burimeve te ndermarrjeve, menaxhim dokumentesh, menaxhim te marredhenieve me klientet dhe zgjidhje te nderveprimit me ta. Ndermarrjet kane nevoje te vazhdueshme ne rritje per menaxhim me te mire te finances, logjistikes dhe burimeve njerezore, transparence me te mire te veprimeve ne biznesin e tyre dhe ne performancen e ketij biznesi si dhe rritjen e marredhenieve me klientet e tyre. Ne segmentin e qeverise qendrore dhe locale ne ofrojme zgjidhje duke nisur nga rrjetat, infrastruktura, suporti dhe menaxhimi i ERP-se si dhe zgjidhjet ne menaxhimin e dokumenteve.

Fokusuar ne tregun dhe industrine specifike, ne jemi ne gjendje t’u ofrojme klienteve tane sherbimet me te avancuara dhe te gatshme per t’u perdorur nga ta. TETRA Solutions eshte gjithnje e gatshme te siguroje te gjitha sherbimet qe lidhen me ciklin jetesor te zgjidhjeve IT, ku ne jemi te specializuar. Ekipi yne ofron konsulence, krijim, implementim, suport dhe trajnime te perdoruesve per administrimin e sistemit.TETRA Solutions ka ne stafin e saj konsulente menaxhimi, konsulente aplikimesh, konsulente biznesi, integrues sistemesh, zhvillues aplikacionesh, administratore databazash, inxhiniere rrjetash dhe sistemesh, inxhiniere zeri dhe video, konsulente sigurie dhe instruktore profesioniste. Me shume se 50% e ekipit tone ka me shume se 15 vjet ne tregun IT dhe kjo na ben ne dhe sherbimet qe shperndajme, shume te veçante.

Ne besojme qe njerezit jane burimet me me vlere ne kompanine tone dhe ne çdo moment ata mbeten fokusi yne kryesor. Per kete ne sloganin tone mbeten te pandyshueshme fjalet se “Ne mbeshtetemi ne njerez dhe teknologji”. Me kete qellim ne kemi zhvilluar ne kompanine tone edhe sherbimin e trajnimeve profesionale , dedikuar stafeve te kompanive qe investimin ne trajnimin e stafeve te tyre IT e shohin shume te rendesishem.

 

Zgjidhje

Zgjidhje Biznesi

Planifikim i Burimeve ne Ndermarrje
Menaxhim i Burimeve Njerezore
Menaxhim Dokumentesh dhe Procesesh
Raportim inteligjent i biznesit
Menaxhim Kunder Pastrimit te Parave
Menaxhim i Marredhenieve me Klientet

Zgjidhje Zeri dhe Video

Zgjidhje ne Telefoni IP
Mesazhe Zeri
Regjistrim telefonatash
Video per konferenca dhe zyre
Qender Telefonatash
Zgjidhje VOIP

Zgjidhje Sigurie

Zgjidhje menaxhimi identiteti e aksesi
Zgjidhje ne Network dhe Siguri
Databaza dhe Siguri e te dhenave
Menaxhimi i permbajtjes se internetit

Sherbime

Konfigurim Clustering& Rac
Qender te dhenash dhe rikthim te dhenash
Platforme Permbajtje Switçerash
Suport i avancuar ne Linux. Windows, Unix
Menaxhim Rrjeti
Suport 24x7 dite
Konsulence dhe krijim sigurie
Qendrueshmeri ne Sistem dhe krijim aplikimi

Edukim

Testime me Pearson
VueTestime me Prometric

company services copy

Pse Tetra ?

- Ekspertize te plote ne te gjitha komponentet: rrjeta, infrastrukture, sisteme operative.
spacer
- Sherbime te plota te ciklit te kompanive.
spacer
- Sherbimet e kerkuara paralel me informacionet me te fundit te tregut
spacer
-Implementoni jo vetem zgjidhje IT, por siguri dhe besim.
spacer
-Keshillim dhe trajnim ne karrieren tuaj ne Cisco, Microsoft dhe Oracle.
spacer
-Partneritet me kompanite me te njohura, lidere ne tregun boteror te IT si Oracle, Microsoft, IBM, Cisco, etj
spacer
-Sherbim ne interes te nevojave tuaja, i plote dhe miqesor.
spacer
- Tetra Solutions mbeshtetet tek njerezit dhe tek teknologjia duke e vene kete te fundit ne funksion te klienteve.

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions