OK

Konsulence

Qe prej 15 vjetesh, CCS ofron teknologji dhe pajisje si nje nga kompanite me te fuqishme qe mundeson teknologji dhe suport sistemi ne vendin tone. Si pjese e ketij grupi te suksesshem ne tek TETRA Solutions nuk ofrojme vetem paketa te gatshme por ofrojme edhe sherbim mirembajtjeje e sherbime te avancuara suporti. Ne ju japim teknologji dhe Sherbime Kritike Biznesi, te gjitha kompanive te Telekomunikacionit dhe Bankave ne Shqiperi. 

Ne te gjithe kete game zgjidhjesh ekspertet tane ju ofrojne konsulencen e tyre ne dizenjim, menaxhim, implementim dhe trajnim. Gjithçka nis nga te menduarit ne menyre profesionale e zgjidhjes optimale per sistemet tuaja. Numri i specialisteve tane ne rritje dhe diversiteti i fushave per te cilat kualifikohen mundeson saktesi, profesionalizem, ide koherente me zhvillimet e teknologjise dhe kosto te ulet.

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions