OK

Lajme dhe Aktivitete

16.10.2014 Tetra Solutions zbaton me sukses projektin në stadiumin “Elbasan Arena” Tetra Solutions zbaton me sukses projektin në stadiumin “Elbasan Arena” lexo te plote
19.03.2014 13 Mars 2014 - Tetra Solutions mori pjesë në eventin “Tech Thursday”, event i organizuar nga Protik dhe ALCIRT. 13 Mars 2014 - Tetra Solutions mori pjesë në eventin “Tech Thursday”, event i organizuar nga Protik dhe ALCIRT. lexo te plote
07.03.2014 Tetra Solutions në eventin Cisco Connect për Europën Jug-Lindore,02- 04 Prill 2014, Split, Kroaci. Tetra Solutions në eventin Cisco Connect për Europën Jug-Lindore , 02- 04 Prill 2014, Split, Kroaci. lexo te plote
14.02.2014 Eventi “Zbatimi i Teknologjisë Inovative për transmetimin e të dhënave dhe Integrimi IP në Aplikacionet Kritike të Biznesit” Tetra Solutions së bashku me Transition Network dhe Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, organizuan eventin “Zbatimi i Teknologjisë Inovative për transmetimin e të dhënave dhe Integrimi IP në Aplikacionet Kritike të Biznesit” lexo te plote
15.02.2013 Tetra Solutions merr pjese ne panairin CeBIT Tetra Solutions merr pjese ne panairin CeBIT, mund te na vizitoni. lexo te plote
09.02.2013 Trajnim ne Oracle BI Foundation Trajnim ne Oracle BI, me date 18-22 Shkurt 2013 lexo te plote

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions