OK

Menaxhimi i Marredhenieve me Klientet

navision Kur behet fjale per Menaxhimin e Marredhenieve me Klientin(CRM) komunikimi eshte çelesi. Te ndertosh nje ndermarrje te drejtuar per klientin ne ekonomine e sotme boterore te lidhur me elektroniken, çon ne nje ballafaqim intensifikues me konkurencen. Projekti 24 ore ne 7 dite i biznesit elektronik, sherbimet e shperndarjes pergjate nates dhe perhapja e Websiteve, mediave levizese dhe kanaleve te shitjes, i jep çdokujt akses, ne çdo kohe dhe ne çdo treg. Sa me shume komode te jene mjetet qe punonjesit perdorin, aq me shume efektive do te jene ne punen e tyre.

Nga ndermarrjet globale tek bizneset e vogla kompanite kerkojne te kapitalizojne funksionalitetin familjar dhe fleksibel ofruar nga zgjidhja CRM qe punon brenda Microsoft Office Outlook. Automatizimi dhe analiza Microsoft Dynamics CRM ben te mundur qe stafi juaj i shitjes, marketingut dhe sherbimit te ndaje lehtesisht informacion. Gjithashtu zgjidhja e integruar Oracle Customer Relationship Management (CRM) eshte nje aplikim qe ju jep informacion te drejtuar nga shitjet, sherbimet dhe marketingu. Oracle CRM eshte ngritur ne nje arkitekture te hapur bazuar tek standardet ne shtrirjen e proceseve ne biznes dhe permiresimin e cilesise se te dhenave.

Benefite

 • Te fitosh kliente te rinj
  Qe te rrisni biznesin tuaj, ju duhet te dukeni interesant perpara klienteve te rinj, kjo mund te arrihet duke perdorur nje zgjidhje te automatizuar globale te marketingut.
 • Te shesesh tek klientet ekzistues 
  Duke ofruar punonjes ne shitje dhe punonjes ne suport, mekanizmat e CRM-se qe ndihmojne qe te njihni dhe trajtoni klientet tuaj ne menyre individuale duke ulur rrezikun e humbjes se klienteve perballe konkurenteve tuaj.
 •   Te shperndash sherbim tek nje klient jo i lehte 
  Teknologjite e reja te komunikimit dhe pajisjet kane rritur ne menyre te shpejte pritshmerine e klientit. Te pajisur me zgjidhjen tone CRM, perfaqesuesit tuaj te sherbimit mund te ofrojne nje pergjigje te vetme dhe perfundimtare.
 • Te arrish inteligjencen qe afteson nivelet me te larta te besueshmerise
  Ne ofrojme nje menaxhim ne nivelin me te larte te te dhenave ne ndermarrje qe i siguron ato ne menyre te besueshme, keshtu  ju mund te mbeshteteni ne to.

Opsionet
Microsoft Dynamics CRM Ka transformuar rrugen qe shume kompani sigurojne dhe mbajne asetet e tyre me me vlere: te besueshem, klientet e kenaqur. Me shume..
Oracle Customer Relationship Management (CRM) Nga matja me perpikmeri e fushatave te marketingut deri tek fusha teknike e zonave ne distance. Oracle ka me shume se 50 aplikime specifike CRM. Me shume..

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions