OK
  • English

Misioni

Duke qene se TETRA Solutions u krijua me misionin per te qene nje kompani "dedikuar sherbimit", misioni yne kryesor eshte ai i ofrimit te  zgjidhjeve dhe sherbimeve te duhura ne teknologjine e informacionit per kompanite e mesme dhe te medha te biznesit shqiptar,  permes nje teknologjie fokusuar ne shperndarjen unike te sherbimit sipas nevojave te klientit.

Misioni yne eshte te ofrojme ekspertizen dhe pervojen e specialisteve tane,  bazuar ne eksperiencen nderkombetare te partnereve tane. Ne duam qe klientet tane te marrin nepermjet nesh zgjidhjet me te mira dhe me te vlefshme per ta ne teknologjine e Informacionit.

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions