OK

Mundesi punesimi ne TETRA

Nese besoni se jeni te pergatitur dhe doni te provoni talentin tuaj, jeni ne kohe.
Ne TETRA Solutions do te gjeni nje mundesi te shkelqyer te zhvillimit te karrieres suaj, nje rruge te sigurt drejt suksesit. Perfito nga kjo mundesi per te perdorur dijet, pervojen dhe talentin dhe dergo aplikimin ne adresen e emailit:


punesim@tetra.al


Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions