OK

Njerezit Tane

TETRA Solutions ka qene gjithnje e fokusuar tek njerezit e saj. Duke marre pjese ne projekte te rendesishme, TETRA Solutions ka ekipin me konkurues ne kete industri. Investimi yne i vazhdueshem ne trajnimet e personelit dhe edukimin e tyre, garanton qe TETRA Solutions te udheheqe ne zhvillimet e industrise se teknologjise se informacionit ne vend si dhe qe TETRA Solutions  t’u ofroje klienteve me te miren e zgjidhjeve me te fundit, ekspertizen dhe konsulence. 

Ne besojme qe njerezit jane burimet me me vlere ne kompanine tone dhe ne çdo moment ata mbeten fokusi yne kryesor. Ne kendveshtrimin e zhvillimeve te brendshme  te kompanise sone, punonjesit tane behen pjese e 6 trajnimeve te reja ne muaj, sipas profilit te tyre, si dhe arrijne te marrin 4 certifikata nderkombetare per çdo muaj. Keshtu jemi krenare te themi se çdo muaj ne jemi me me shume ekspertize dhe dije.

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions