OK

Partnere

Pearson Vue

Pearson VUE mundeson testimin global te klienteve te saj ne licensim, certifikim, pranime akademike, rregulloret dhe ne sherbimet e testimit qeveritar. Pearson Vue ka mbi 5 mije qendra testimi ne mbi 165 vende te botes, ne te cilin eshte edhe Shqiperia, qender e se ciles eshte TETRA Solutions. TETRA Solutions teston kandidatet ne fushen e Teknologjise se Informacionit.

Per me shume informacion kliko: http://www.vue.com/

Prometric

Prometric ofron krijim testesh, shperndarje testimesh, sherbimin e menaxhimit te te dhenave per klientet ane e mbane botes. Prometric ka mbi 10 mije qendra testimesh ne me shume se 160 vende, nder te cilat renditet edhe Shqiperia me qendren e saj te TETRA Solutions, ne fushen e Teknologjise se Informacionit. Rritja e vazhdueshme e Prometric deshmohet nga suksesi i klienteve te saj.

Per me shume informacion kliko: http://www.prometric.com/

Cisco Systems

Cisco Systems, eshte korporate nderkombetare me afersisht 65 000 punonjes.Kjo korporate krijon dhe shet teknologjine dhe sherbimet e komunikimit ne rrjet. Sistemet CISCO sponsorizojne gjithashtu edhe certifikimin professional te IT. Ekzistojne 5 nivele cerfikimi:   Entry, Associate, Professional, Expert, dhe Specialist, gjithashtu ka edhe 7 nivele te ndryshme kualifikimi: Routing & Switching, Design, Network Security, Service Provider, Storage Networking, Voice, dhe Wireless..

Per me shume informacion kliko: http://www.cisco.com/

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions