OK

Planifikimi i Burimeve(ERP)

erpShumica e kompanive kane nje numer te madh me sisteme te ndryshme dhe procedura,  po ashtu eshte pajisje dhe softe, te cilat jane dizenjuar posaçerisht per nevojat e tyre. Regjistrimi I te dhenave te punonjesve ku perfshihen pagesat, te dhenat mjekesore etj mbahen nga Zyra e Burimeve Njerezore. Te dhenat financiare ku perfshihen llogaritjet e pagave dhe kompensimi i tyre po ashtu edhe ofertat dhe faturat per produktet e kompanise dhe sherbimet e saj mbahen nga Departamenti i Finances.  Te dhenat e prodhimit mbahen nga Prodhimi, nderkohe qe inventaret mbahen ne magazine, kur porosite e klienteve mbahen nga sherbimi i Departamentit te Marredhenieve me Klientet.

Planifikimi i Burimeve ne Ndermarrje (ERP) eshte nje proces perqasje, i cili ka si qellim per te konsoliduar gjithçka ne nje department kompanie dhe te gjitha funksionet ne nje sistem te vetem kompjuterik, qe i sherben çdo nevoje specifike te kompanise. Ne kete kuptim eshte perputhja mes njerezve, pajisjeve dhe softuereve ne nje sistem efikas te sherbimit dhe shperndarjes, i cili krijon perfitime per kompanine. Me zgjidhjen tone urdhri i klientit leviz lehtesisht nga Shitjet, ku marreveshja eshte kryer, tek inventaret dhe magazinimi, mandej urdhri shkon ne Finance ku pergatitet oferta, fatura dhe ku kryhet pagesa dhe me ne fund tek prodhuesi sipas kerkeses se klientit.

Benefitet

 • Ndihmon ne reduktimin e kostove operative
  Ul kostot e inventarizimit, prodhimit, marketingut dhe kostot
  qe vijne si rezultat i suportit te pare qe ju jepet klienteve.
 • Rrit koordinimin e punonjesve dhe efiçencen
  Softueri i ERP integron proceset e biznesit ne gjithe departamentet
  ne nje sistem informacioni te vetem dhe te gjere ne gjithe ndermarrjen.
 • Lehteson menaxhimin e perditshem
  Ofron akses me te larte keshtu qe punonjesit e menaxhimit
  mund te futen ne çdo moment tek informacioni per te marre vendime.
 • Suporton planifikimin strategjik
  Softueri ERP eshte dizenjuar per te ndihmuar planifikimin e burimeve
  sipas situates ne planifikimin strategjik te kompanise.Komponentet
Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Asset Lifecycle Management Kjo zgjidhje ju ndihmon qe te merrni vlera me te medhaja nga asetet tuaja. Me shume..
JD Edwards EnterpriseOne CRM Ofron disa tipare te pasura te zgjidhjes si porositje ne kohe reale, menaxhim i rasteve dhe sherbimit, menaxhim i mundesive te shitjes dhe rasteve konkrete. Me shume..
JD Edwards EnterpriseOne Financial Management Ju ndihmon t'i pergjigjeni me shpejt ndryshimit te mjedisit dhe shtrirjes se operacioneve tuaja financiare dhe permireson raportimet financiare. Me shume..

Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Food (Agriculture)

Aplikime qe ofrojne informacion ne kohe reale ku fitohet rritje e transparences dhe produktivitetit.

Me shume..
Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Human Capital Management Aplikime bashkepunuese te integruara qe ndihmojne operacionet e Burimeve Njerezore
duke reduktuar detyrat administrative te shpejta dhe ulur kostot.
Me shume..
Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Manufacturing and Engineering Ndihmon prodhuesit, veçanerisht ata qe veprojne brenda proceseve mikste, te fshehta dhe te perseritura. Me shume..
Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Order Management Ju jep mundesine te kryeni proceset e porositjes me transparence
dhe magazinim gjate ciklit jetesor te porositjeve.
Me shume..
Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Real Estate and Home Construction Ju jep mundesine te menaxhoni ne menyre te mbrojtur te dhenat e agjencise suaj
te pasurise se patundshme apo tregtise qe kryeni ne gjithe ciklin jetesor te Real Estate.
Me shume..
Oracle's Value Chain Planning Ndihmon kompanite te adresohen me shume kah informacionit. Me shume..
Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Supply Chain Execution Ndihmon qe ju te gjeni zgjidhjet me kosto me te ulet per te siguruar suksesin e klientit tuaj dhe vazhdimesine e biznesit te tij. Me shume..
Oracle's JD Edwards EnterpriseOne Supply Management Applications Ndihmon ne optimizimin e marredhenieve me furnizuesin, per te mirat dhe sherbimet direkte dhe indirekte. Me shume..
JD Edwards EnterpriseOne Tools Varietet i mjeteve te infrastruktures per te instaluar, rifreskuar, menaxhuar me lehtesi dhe per te marre me te miren e ketyre aplikimeve, duke ruajtur integritetin e sistemit. Me shume..

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions