OK

Privatesia

TETRA Solutions është e vetëdijshme për nevojën për të adresuar çështjet e privatësisë ne Internet dhe ne besojmë se ju duhet të jeni të vetëdijshëm se si ne kemi ndërmend të trajtojmë çdo informacion në lidhje me ju qe ne mund të marrim në internet si rezultat i vizitës suaj në Websitin tone.


Informacion vizitoreve online te TETRA Solutions

Ju mund të vizitoni TETRA Solutions në website pa na thënë se kush jeni apo te zbuloni çdo informacion rreth vetes. Web serverat tane mbledhin emrat e domeineve, jo e-mail adresat e vizitorëve. Në përgjithësi, duam te mbledhim informacion në lidhje me përdoruesit e Websitit në mënyrë të përcaktuar, për shembull, ne cilat zona perdoruesit e aksesojne me shume webin tone dhe cilat materiale përdoruesit shohin më shume. Ky informacion na ndihmon për të përcaktuar se çfarë është më e dobishme për përdoruesit tanë,dhe se si ne mund të krijojmë vazhdimisht një përvojë më të mirë e me të plotë për përdoruesit tanë duke përmirësuar përmbajtjen e websitit.

Ka raste megjithatë, kur mund të na duhet informacion nga ju, të tille si emri juaj dhe adresa. Zakonisht, informacionin personal TETRA Solutions e merr duke përdorur pyetje per pergjigje nga ju, urdhera blerjesh, regjistrime produktesh, ose duke  ju lejuar juve qe të hyni ne  informacione specifike. Ne gjithashtu mund t'ju kërkojmë të na japni vullnetarisht të dhëna për hulumtimin e tregut të tilla si interesat tuaja, demografike dhe përvoja me  sherbimet e produktet tona.


Linke ne Website 

Websiti i TETRA Solutions mund të përmbajë lidhje të tjera duke linkuar website te ndryshme. TETRA Solutions përpiqet për të lidhur vetëm websitet qe ndajne standarte te larta dhe respektojne privatesine, TETRA Solutions nuk mund të marrë përgjegjësi për përmbajtjen apo praktikat e privatesise te perdorura ne website te tjera.
 

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions