OK

Pse TETRA Solutions

  • TETRA Solutions ofron ekspertize te plote ne te gjitha komponentet IT duke nisur qe nga networking, infrastruktura dhe sistemet operative ne konsulencen per bizneset, sigurine e informaciont dhe edukimin. Fokusuar tek njerezit, TETRA Solutions do te vazhdoje te udheheqe njohurite mbi industrine.
  • Sherbime te plota te ciklit te kompanive, nga percaktimi i kerkesave per biznesin e deri tek sigurimi i sherbimeve te menaxhuara.
  • Nje kompani fokusuar mbi industrine do t’ju ofroje sherbimet e kerkuara paralel me informacionet me te fundit te tregut, duke u bere per ju nje partner biznesi afatgjate.
  • Dijet e avancuara mbi sigurine te TETRA Solutions do t’ju ndihmojne te implementoni jo vetem zgjidhje IT, por ne do ta bejme kete zgjidhje te sigurt dhe te besueshme.
  • TETRA Solutions ofron keshillim dhe trajnim ne avancimin ne karrieren tuaj ne Teknologjine e Informacionit ne drejtimet e Microsoft dhe Oracle.
  • TETRA Solutions eshte ne partneritet me kompanite me te njohura, lidere ne tregun boteror te IT si  Oracle, Microsoft, IBM etj dhe ne jemi duke i ofruar kompanive shqiptare zgjidhjet me moderne dhe te avancuara te biznesit.
  • TETRA Solutions ofron nje sherbim ne interest e nevojave tuaja, miqesor, te plote dhe ne çdo kohe.
  • TETRA Solutions mbeshtetet tek njerezit dhe tek teknologjia duke e vene kete te fundit ne funksion te klienteve duke i plotesuar atyre nevojat por njekohesisht duke ndihmuar proceset e punonjesve tane dhe kualifikimet e tyre.

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions