OK

Rreth Nesh

TETRA Solutions eshte nje Kompani Integrimi Sistemesh qe ofron Zgjidhje, Sherbime dhe Trajnime ne Teknologjine e Informacionit per Kompanite e Mesme dhe te Vogla. TETRA Solutions u krijua ne Gusht te vitit 2007, nga riorganizimi i Departamentit te Zgjidhjeve te Computer Copier System (CCS), kompani qe eshte krijuar ne vitin 1993. Qellimi kryesor i riorganizimit ishte "krijimi i nje kompanie  fokusuar dhe dedikuar sherbimit". TETRA Solutions ofron zgjidhje, sherbime dhe edukim ne fushen e teknologjise se informacionit, qe kane kryesisht te bejne me zgjidhje biznesi, zeri, video dhe sigurie, suport ne menaxhimin e sistemeve e konsulence sigurie si dhe trajnime profesionale Cisco.

Ne jemi ne gjendje t’u ofrojme klienteve tane sherbimet me te avancuara dhe te gatshme per t’u perdorur nga ta. TETRA Solutions eshte gjithnje e gatshme te siguroje te gjitha sherbimet qe lidhen me ciklin jetesor te zgjidhjeve IT, ku ne jemi te specializuar. Ekipi yne ofron konsulence, krijim, implementim, suport dhe trajnime te perdoruesve per administrimin e sistemit.

TETRA Solutions ka partnership me kompanite me te vleresuara nderkombetare si Oracle, Microsoft, McAfee,  IronPort, Gemalto, Verisign, Newgen, Trend Micro, WebSense, ArcSight, AudioCodes dhe IBM.  Vazhdimisht  ne percaktojme e pershtasim sherbimet  tona me qellim qe t’u sigurojme klienteve tane zgjidhjet dhe teknologjite me te avancuara, me moderne dhe me te besuara ne tregun nderkombetar.

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions