OK

Sherbime Profesionale

Zgjidhjet po perfaqesojne aktualisht fokusin kryesor te TETRA Solutions. Ne konsiderojme ne menyre te kujdesshme dhe perpiqemi qe te na drejtoje tregu dhe kerkesat e klienteve tane.

Ndermjet zgjidhjeve kryesore te sistemit ofruar nga TETRA Solutions, me te rendesishmet qe lidhen me sektorin e bankave jane zgjidhjet dhe implementimet per Produktet e Sigurise, Sistemi i Bashkepunimit, Zgjidhjet ERP, Networku e Menaxhimi i Sistemit si dhe Zgjidhjet ne Menaxhimin IT.

Se bashku me konsulencen vjen ne nje pakete te plote edhe implementimi i zgjidhjeve tona. Perveç zgjidhjeve te biznesit, ne ofrojme zbatim te zgjidhjeve te avancuara te infrastruktures. Ne keto bejne pjese klasteri dhe konfigurimet e rakut, zgjidhje dhe implementim ne qendren e te dhenave dhe kthimin e tyre ne raste te humbjeve, implementim te suitçeve ne platformat Linux, Windows, Unix, menaxhim i rrjetit dhe infrastructures dhe zgjidhje ne menaxhimin IT.

Ekspertet tane do t’ju implementojne edhe zgjidhje per voice dhe video ne telefonine IP, regjistrimin e te dhenave, per mesazhet zanore etj.  Ne zbatimin me profesionalizem te zgjidhjeve te sigurise veçohen identiteti dhe aksesi ne system, rrjeti dhe perimetri i sigurise, databazat dhe te dhenat e sigurise, menaxhimi i permbajtjes se internetit, verifikimi me PKI dhe zgjidhje te firmes dixhitale.

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions