OK

Suport

Nepermjet kontaktit me ne do te merrni suportin qe ju nevojitet per zgjidhjet qe keni implementuar.Kujdesi per sistemet tuaja pas implementimit te tyre do te jete profesional dhe ne çdo kohe. Nese pajisjet e sistemit tuaj nuk funksionojne, mos hezitoni te na kontaktoni.

Per situata kur pajisjet nuk funksionojne ne kemi nje zgjidhje: stokun e pajisjeve, te cilat mund te perdoren menjehere. Tashme nuk eshte me e nevojshme qe te prisni ardhjen e pajisjeve pas 2 apo 3 javesh, nderkohe qe sistemi juaj eshte jashte funksionit duke bere qe te pezullohet puna ne bizneset apo institucionet tuaja. Nje telefonate ju ndan nga zgjidhja.

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions