OK

TELCO dhe ISP

Segmenti i tregut per te cilin TETRA Solutions eshte e dedikuar jane kompanite e mesme dhe te medha. Ne krijojme dhe zhvillojme produkte per keto dy segmente te fuqishme te tregut te teknologjise se informacionit.  Ne keto segmente bejne pjese kompanite e telekomunikacionit dhe ISP-te. Ne besojme qe nga njera ana fokusimi tek operatoret telefonike dhe ofruesit e sherbimit te internetit do t’u siguroje atyre sherbime me te mira dhe sipas nevojave e kerkesave te tyre,  por nga ana tjeter do na ndihmoje qe te rritemi me shpejt ne pikepamje te ekspertizes dhe experiences.

Kryesisht bazuar ne teknologjine Oracle ne jemi duke shperndare infrastrukture dhe sherbime suporti ne kete treg.  Ne kryejme implementim dhe sherbim suporti te avancuar 24 ore ne 7 dite per dy nga operatoret me te rendesishem te Telekomunikacionit ne Shqiperi , po keshtu ne ofrojme zgjidhje per Kompanite Ofruese te Sherbimit te Internetit (ISP).

         Zgjidhjet

  • Planifikimi i Burimeve ne Korporata (ERP)
  • Sistemi i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
  • Menaxhimi i Dokumenteve dhe Zgjidhjet ne Menaxhimin e Procesit ne Biznes
  • Zgjidhjet Inteligjente te Biznesit dhe te Rrjetit Social
  • Menaxhimi i Marredhenieve me Klientet dhe Zgjidhjet e Nderveprimit me ta
  • Integrimi i Sistemeve
  • Siguria e Rrjeteve
  • Siguria ne Aplikacione
  • Zgjidhje ne Menaxhimin IT
  • Qender Telefonatash

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions