OK
  • English

TETRA Solutions behet CompTIA Authorized Delivery Partner

TETRA Solutions behet CompTIA Authorized Delivery Partner. Kjo arritje e re na lejon neve qe te ofrojme certifikime te vleresuara gjeresisht si: Network +, Security+, A+, Linux+ etj.  Certifikimi Network+  eshte nderkombetar, shitet ne menyre neutral dhe provon competence teknike ne menaxhim, mirembajtje, zgjidhjen e problemeve, instalim dhe konfigurim te infrastructures baze te rrjetit. TETRA Solutions planifikon te shtoje me shume certifikime te CompTIA-s ne ofertat tona per trajnimet profesionale.

TETRA Solutions eshte Kompani Kryesuese e Integrimit te Sistemit duke ofruar Zgjidhje IT dhe Sherbime per organizatat financiare, qeverine qendrore dhe lokale, ndermarrje te mesme dhe te medha, kompanite e telekomunikacionit dhe Ofruesit e Sherbimit te Internetit. Motoja jone eshte: “ofro me mire dhe kompleto sherbimet”. TETRA Solutions eshte ne gjendje per t’i ofruar klienteve sherbimet e avancuara te cilat jane gati per t’u perdorur si dhe zgjidhje ne te gjitha teknologjite. Ne te gjitha sherbimet dhe zgjidhjet ne  ofrojme tek klientet tane suport  te ciklit te plote te teknologjise duke nisur nga konsulenca, krijimi, zbatimi deri tek suportet e avancuara dhe trajnimet.

Per me shume informacion rreth certifikimeve CompTIA na kontaktoni  ose vizitoni www.comptia.org

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions