OK

TETRA Solutions behet Gemalto System Integrator Partner

TETRA Solutions behet Partner i Gemaltos ne Integrim Sistemesh, duke ofruar ne kete menyre produkte te sigurise dixhitale dhe zgjidhje te tyre. Zgjidhjet e pershtatshme Gemalto, qe krijohen dhe implementohen tek klientet sigurojne rrjetat e ndermarrjeve dhe u japin perdoruesve fundore identitete dixhitale me smart-card bazuar ne autentifikimin e forte. Keto sisteme mbrojne perdoruesin fundor kunder çelesave te logimit, krakimit te paswordit, sulmeve te fishingut dhe suportojne njekohesisht sherbime bazuar mbi certifikata siç eshte firma dixhitale, enkriptimi i faileve dhe logimi I sigurte.

Gemalto eshte ofruesi kryesues i ketyre produkteve  dhe keto zgjidhje innovative jane krijuar per te bere reagimin personal me te pershtatshem dhe me te kenaqshem. Me veprimtari ne 40 vende dhe mbi 10 mije punonjes, mbi 1 miliarde  njerez ne mbare boten perdorin produktet e kesaj kompanie siç jane kompanite e telekomunikacionit, sherbimet financiare, sherbimi qeveritare te internetit, sherbimet e identitetit dhe menaxhimit te aksesit, te sigurise ne IT etj.


TETRA Solutions eshte Kompani Kryesore e Integrimit te Sistemit qe ofron zgjidhje TI, sherbime dhe trajnime profesionale per organizatat financiare, qeverine lokale dhe qendrore, ndermarrjet, kompanite e telekomunikacionit dhe ofruesit e sherbimit te internetit. Ne te gjitha sherbimet dhe zgjidhjet ne jemi te fokusuar ne mbeshtetjen e klienteve tane me ciklin e plote te teknologjise duke nisur nga konsulenca, dizenjimi, implementimi deri tek suporti i avancuar dhe trajnimet profesionale.

Per me shume informacion mbi zgjidhjet Gemalto lutemi na kontaktoni ose vizitoni www.gemalto.com


Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions