OK
  • English

TETRA Solutions behet Oracle Education Reseller Partner

TETRA Solutions behet Partner i Rishitjes se Edukimit me Oracle. Kjo arritje e re na ben te gatshem te ofrojme kurset standarde te Oracle University. TETRA Solutions do te ofroje trajnime Oracle ne fushat qe pershkruhen me poshte:

  • Database and Grids     
  • Oracle Enterprise Manager    
  • Linux       
  • Development Tools     
  • E-Business Suite    
  • Data Warehousing and Oracle BI

Oracle University eshte ofruesi kryesor i kurseve qe mbulojne teknologjite dhe produktet nga Oracle, Siebel, PeopleSoft, JD Edwards etj. Ky universitet ka me shume se 30 vjet pervoje ne trajnim dhe ofron kurse ne 99 vende ne te gjithe boten.

TETRA Solutions eshte Kompani Kryesore e Integrimit te Sistemit qe ofron zgjidhje TI, sherbime dhe trajnime profesionale per organizatat financiare, qeverine lokale dhe qendrore, ndermarrjet, kompanite e telekomunikacionit dhe ofruesit e sherbimit te internetit. Ne te gjitha sherbimet dhe zgjidhjet ne jemi te fokusuar ne mbeshtetjen e klienteve tane me ciklin e plote te teknologjise duke nisur nga konsulenca, dizenjimi, implementimi deri tek suporti i avancuar dhe trajnimet profesionale. TETRA Solutions ofron trajnime profesionale ne Oracle, Cisco, Microsoft dhe CompTIA si dhe sherbimin e testimit ne Pearson Vue dhe Prometric.

Per me shume informacion mbi kurset e Oracle University na kontaktoni ose vizitoni www.education.oracle.com

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions