OK

TETRA Solutions behet VMware Professional Solution Provider

TETRA Solutions behet VMware Professional Solution Provider. Kjo arritje certifikon ekspertizen tone ne rritje ne dizenjim dhe implementim te zgjidhjeve bazuar ne teknologjite e VMware.

VMware ka ndryshuar në mënyrë të konsiderueshme mjedisin IT dhe është udhëheqës i padiskutueshëm në teknologjine e virtualizimit.  Virtualizimi përmirëson ndjeshëm efikasitetin dhe disponueshmërinë e burimeve dhe aplikacioneve në organizatën tuaj. Nese perdorni zgjidhjet VMware ju do te:

  • Nxirrni me shume perfitime nga burimet tuaj ekzistues
  • Reduktoni kostot e qendres se te dhenave duke reduktuar
    infrastrukturën tuaj fizike dhe permiresuar serverin tuaj te raportit admin 
  • Rrit disponueshmërinë e hardware dhe aplikacioneve
  • Fiton fleksibilitet operativ
  • Përmirëson menaxhimin e desktop-it dhe të sigurisë

 


TETRA Solutions eshte Kompani Kryesuese e Integrimit te Sistemit duke ofruar Zgjidhje IT dhe Sherbime per organizatat financiare, qeverine qendrore dhe lokale, ndermarrje te mesme dhe te medha, kompanite e telekomunikacionit dhe Ofruesit e Sherbimit te Internetit. Motoja jone eshte: “ofro me mire dhe kompleto sherbimet”. TETRA Solutions eshte ne gjendje per t’i ofruar klienteve sherbimet e avancuara, te cilat jane gati per t’u perdorur si dhe zgjidhjet ne te gjitha teknologjite. Ne te gjitha sherbimet dhe zgjidhjet ne jemi te fokusuar qe t’u ofrojme suport tek klientet tane, te ciklit te plote te teknologjise duke nisur nga konsulenca, krijimi, zbatimi deri tek suportet e avancuara dhe trajnimet profesionale.

  vmware logo final

Per me shume informacion rreth teknologjive VMware vizitoni: http://ccssolutions.vmwareshowcase.com

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions