OK
  • English

TETRA Solutions fiton kompetencen Microsoft Learning

TETRA Solutions ka kënaqësinë të njoftojë se kemi arritur kompetencen Microsoft Learning, e cila na autorizon per te ofruar kurset standarde te Microsoft ne Shqiperi. Me kompetencen ne Microsoft Learning ne ndihmojme klientet tane qe perdorin teknologjite Microsoft me aftesite dhe eksperiencen tone ne trajnim. Kompetenca ne Mesimdhenie ngrihet mbi nje organizim te forte te quajtur Microsoft Partner Network, i cili njeh ekspertizen e organizates sone si nje ofrues kryesor i zgjidhjeve gjitheperfshirese ne mesimdhenie per individet dhe kompanite. Fushat e trajnimeve Microsoft qe do te ofrohen nga TETRA Solutions kane te bejne me:

  • Windows7
  • Windows Vista
  • Windows Server 2008
  • Windows Server 2003
  • Exchange Server 2007
  • Visual Studio.Net
  • Share Point 2007
  • SQL Server 2003
  • SQL Server 2008

TETRA Solutions eshte Kompani Kryesore e Integrimit te Sistemit qe ofron zgjidhje TI, sherbime dhe trajnime profesionale per organizatat financiare, qeverine lokale dhe qendrore, ndermarrjet, kompanite e telekomunikacionit dhe ofruesit e sherbimit te internetit. Ne te gjitha sherbimet dhe zgjidhjet ne jemi te fokusuar ne mbeshtetjen e klienteve tane me ciklin e plote te teknologjise duke nisur nga konsulenca, dizenjimi, implementimi deri tek suporti i avancuar dhe trajnimet profesionale. TETRA Solutions ofron trajnime profesionale ne Microsoft, Cisco, Oracle dhe CompTIA dhe sherbimin e testimit ne Pearson Vue dhe Prometric.

Per me shume informacion mbi kurset Microsoft na kontaktoni ose vizitoni http://learning.microsoft.com/

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions