OK
  • English

TETRA Solutions merr pjesë ne panairin T.r.e.a. Albexpo 2011

Në datat 14-16 Prill, TETRA Solutions mori pjesë në Panairin T.r.e.a. Albexpo 2011 që u zhvillua në Pallatin e Kongreseve në Tiranë. TETRA gjate panairit pati mundësinë të bëjë të njohur aktivitetet dhe ofertat e saj tek kompani të fushës së turizmit; hotele dhe agjenci turistike.

  Ky panair ishte organizuar me kompani te fushave te ndryshme, te cilat vine ne ndihme te sektorit te turizmit shqiptar, ku nje vend te pazevendesueshem ze edhe teknologjia e informacionit. TETRA gjate 3 diteve te panairit prezantoi zgjidhjet dhe sherbimet e saj ne infrastrukture, aplikacione dhe trajnime profesionale.  

  Shoqata Shqiptare e Teknologjise se Informacionit (AITA) ne bashkepunim me USAID Rritje Albania, i cili hodhi idene per ngritjen e stendës së takimeve B2B mes kompanive IT dhe kompanive nga fusha e turizmit si dhe mbeshteti financiarisht kete projekt, koordinoi nje sere takimesh me kliente potenciale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions