OK
  • English

TETRA Solutions, workshop për Mbajtjen dhe Ruajtjen e të Dhënave

TETRA Solutions organizoi më 9 Mars workshopin “Ruajtja dhe Mbrojtja e të Dhënave”, fokusi i të cilit ishte informimi i përgjithshëm i përdoruesve dhe i konsumatorëve kryesore të teknologjisë së informacionit në vend rreth tendencave kryesore globale në fushën e virtualizimit të infrastrukturës, të sigurisë së informacionit, si dhe të zhvillimeve të komunikimit video. Rreth këtyre çështjeve në workshop u mbajtën prezantime prej kompanive lidere botërore si Cisco; EMC, ArcSight dhe Tandberg (tashmë pjesë e Cisco-s).


Të pranishëm në këtë workshop ishin vendimarrës, drejtues dhe administratorë të teknologjisë së informacionit si dhe specialistë të këtyre fushave në institucionet qeveritare, në sektorin bankar, në telekomunikacion, në edukim, në organizata ndërkombëtare etj.


Sponsor kryesor i këtij aktiviteti ishte Cisco Systems.


Axhendën dhe prezantimet e workshopit do të mund t’i gjeni duke klikuar më poshtë:


Axhenda;

-Prezantimi Cisco;      "The Compute Platform for Virtualized Data Centers"

-Prezantimet EMC;        "VNX storage platform"
                                    "BRS portfolio: "BRS" stands for "Backup and Recovery Systems"

-Prezantimi Tandberg ;  "Business Video – key differentiator in communication efficiency  and business productivity"

-Prezantimi ArchSight;  "ETRM - The ArcSight Enterprise Threat & Risk Management Platform"

-Prezantim Cisco IronPort; " Securing Borderless Networks with Cisco Ironport Technologies"Nëse dëshironi të bëni pyetje rreth këtyre teknologjive, mos hezitoni të na kontaktoni në adresën e emailit: info@tetra.al

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions