OK

Testimi

TETRA Solutions ka nje staf te kualifikuar nga Person Vue dhe Prometric per te administruar procesin e testimit sipas standardeve te vendosura. Nepermjet testimit ne TETRA Solutions ju do te gjeni korrektesi, ndershmeri, ndjekjen e te gjitha hapave te procesit, venie ne dispozicion te informacionit te nevojshem per rregullat e testimit, menaxhim korrekt te regjistrimeve prane TETRA Solutions dhe atyre qe jane kryer online, menaxhim korrekt dhe te paanshem te kandidateve gjate testimit, salle testimi te veçante per kandidatet dhe venie ne dispozicion te perfundimit te testimit sipas rregullave qe kandidati nenshkruan.

TETRA Solutions eshte Qender e Autorizuar e Pearson Vue ne testimet ne Teknologjine e Informacionit. Te qenit Pearson Vue Authorized Test Center, mundeson testimin e njohurive per disa nga kualifikimet me te rendesishme te kompanive te njohura si: Adobe, CompTIA, Linux Proffesional Institute(LPI), Nokia Siemens Networks, Novell, Siemens etj. Pearson Vue ofron provime online permes nje rrjeti te sigurt ne qendra testimi ne 165 vende te botes. Per informacion rreth Pearson Vue vizitoni websitin e meposhtem:

Regjistrohu online per provimin qe do: www.vue.com/programs/

TETRA Solutions eshte Qender e Autorizuar e Prometric ne testimet ne Teknologjine e Informacionit.  TETRA Solutions eshte Prometric Test Center.Tek ne testohen kandidatet per njohurite ne kualifikimet e Microsoft, Dell Computers, EMC, Fujitsu, Google, Juniper Networks etj. Prometric ofron nje rrjet te gjere dhe profesional testimi ne rreth 160 vende te botes. Nje testim online prane TETRA Solutions dhe certifikata ju mberrin ne deren tuaj!

Regjistrohu online per provimin qe do: www.prometric.com

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions