OK

Tetra Solutions zbaton me sukses projektin në stadiumin “Elbasan Arena”

Sistemi i biletave elektronike si dhe kontrollit të hyrjeve në “Elbasan Arena”, është një tjetër projekt i realizuar me sukses nga Tetra Solutions. Stafi i kompanisë tonë u angazhua në këtë projekt me ndërtimin e infrastrukturës dhe zbatimin e sistemit elektronik të aksesit. Sistemi i aksesit ofron gjenerimin e biletave me elementë sigurie të nivelit të lartë perfshirë përdorimin e barcode si dhe administron në mënyrë të sigurtë hyrjen e sportdashësve dhe personelit ndihmës në stadiumin “Elbasan Arena”.

Ndonëse sistem dhe zgjidhje e re për Stadiumin Kombetar, ai mbështetet në teknologji shumë të konsoliduar dhe me përdorim në mbi 200 stadiume ndërkombetare.

Stafi i Tetra Solutions, uron shumë Suksese Kombëtares Shqiptare. elton_agolli

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions