OK
  • English

Trajnime Cisco

copy of bigstockphoto_it_engineer_616517

TETRA Solutions ofron Trajnime te Autorizuara ne Nivelin e Pare, ne Nivelin e Sigurise dhe ne Nivelin Profesional te Rrjetit. Me ne do t’i shkoni deri ne fund karrieres suaj. Pas kualifikimeve baze ju nuk do te mbeteni pa te ardhme. Tek ne do te gjeni keshillat e instruktoreve tane te certifikuar dhe mbeshtetjen per te vazhduar kualifikimet tuaja. 

 

TETRA Solutions do t’ju ofroje trajnimet kryesore Cisco duke zgjedhur bashke me ju se cili eshte kualifikimi qe ju duhet. Ne praktikat e sotme nje kualifikim me i larte ne karrieren tuaj ju sjell me shume sukses. Instruktoret tane shqiptare, te njohur me realitetet ku ju punoni dhe domosdoshmerite qe ju keni, lehtesisht pershtaten me interesin tuaj per t’ju dhene maksimumin nga trajnimet qe ju ndiqni, ne gjuhen shqipe ose ate angleze.  ICND1 dhe ICND2 jane vetem bazat, por Cisco vazhdon.

TETRA ofron certifikimet e meposhtme:

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions