OK

Video per Konference dhe Zyre

Sherbimet e telefonatave ne forme konferencash ofrojne shume avantazhe per te dy llojet e bizneseve; te vogla dhe te medha. Çdo biznes qe kerkon kontakt te perhershem me klientet, suport teknik, keshillim legal, apo me marketingun dhe punonjesit e shitjeve, nuk do te mbetet pa perfitimet e sherbimeve te telefonatave ne forme konference. Kur ju merrni ne konsiderate se sa kohe dhe para jane shpenzuar me takime dhe koordinime, avantazhet e telefonatave ne forme konference paraqiten dukshem.

Ne vend qe t’i dergosh punonjesit e tu ne udhetime te shtrenjta biznesi, t’u paguash shpenzimet e udhetimit, akomodimin, darkat dhe shpenzimet e tjera, thirrjet ne konference jane zgjidhja me e lire per shpenzime te panevojshme. Me sherbimet e thirrjeve ne konference, ju mund te mblidhni te gjithe grupin e kontakteve tek telefoni. Duke planifikuar axhenden e takimeve te rendesishme ose konferencave, çeshtje te diskutimit kritik mund te perfshihen dhe shkembimi i ideve, vetem nepermjet telefonatave te tilla. Deshironi qe te lajmeroni punonjesit tuaj per programe te reja apo benefite, promocione, apo lajmerime pune, telefonatat ne forme konference jane pergjigja.

Cisco Unified MeetingPlace
Konference zanore e integruar sipas kushteve, video dhe aftesi konference webi, per te dhene takime ne distance nepermjet nje vizualizimi cilesor dhe natyral. Konferenca zanore per takime ju lejon qe te kombinoni avantazhet qe ju kursejne para sipas kushteve tuaja zanore me benefitet produktive te konferences nepermjet webit WebEx.

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions