OK

Zgjidhje

TETRA Solutions ofron zgjidhje me te mira nderkombetare të bazuara në teknologji moderne. Duke vepruar si një shërbim në një kompani të orientuar dhe te fokusuar nga tregu, kemi përcaktuar dhe zhvilluar shërbimet dhe zgjidhjet që janë në përputhje me zhvillimet aktuale dhe nevojat e klientëve tanë. TETRA Solutions ka fituar disa çmime dhe partneritet me kompanitë më të mira ndërkombëtare në teknologji si Oracle, Microsoft, McAfee, IronPort, Gemalto, VeriSign dhe ne vazhdimisht përcaktojmë dhe miratojmë shërbimet tona në mënyrë që të sigurojmë klientët tanë me zgjidhjet më të përparuara te teknologjive moderne dhe të besueshme në tregun ndërkombëtar.

Zgjidhjet përfaqësojnë fokusin kryesor te TETRA Solutions. Ne konsiderojmë me kujdes kërkesat e klienteve tane dhe përpiqemi gjithmonë për të udhëhequr nevojat e tyre. Ndër zgjidhjet e ofruara nga TETRA Solutions, ato më të rëndësishme jane në lidhje me sektorin bankar si: produktet e Sigurimit, sistemet e bashkëpunimit, zgjidhje ne planifikimin e burimeve njerezore tek enterprise, rrjetat dhe sistemet e menaxhimit etj

Zgjidhje

Zgjidhje Biznesi

Planifikim i Burimeve ne Ndermarrje
Menaxhim i Burimeve Njerezore
Menaxhim Dokumentesh dhe Procesesh
Raportim inteligjent i biznesit
Menaxhim Kunder Pastrimit te Parave
Menaxhim i Marredhenieve me Klientet

Zgjidhje Zeri dhe Video

Zgjidhje ne Telefoni IP
Mesazhe Zeri
Regjistrim telefonatash
Video per konferenca dhe zyre
Qender Telefonatash
Zgjidhje VOIP

Zgjidhje Sigurie

Zgjidhje menaxhimi identiteti e aksesi
Zgjidhje ne Network dhe Siguri
Databaza dhe Siguri e te dhenave
Menaxhimi i permbajtjes se internetit

Pse TETRA ?

- Ekspertize te plote ne te gjitha komponentet IT: rrjeta, infrastrukture dhe sistemet operative. Konsulence per bizneset, siguri informacioni dhe edukim.
spacer
- Sherbime te plota te ciklit te kompanive.
spacer
- Sherbimet e kerkuara paralel me informacionet me te fundit te tregut.
spacer
- Implementoni jo vetem zgjidhje IT, me ne fitoni siguri dhe besim
spacer
- Sherbim ne interes te nevojave tuaja, te plote dhe miqesor.

Keshillohu

Kontakto menjehere
per te mesuar me shume. 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions