OK

Zgjidhje per Postimin

Se fundmi çdo biznes i vogel ne ditet e sotme mund te perfitoje nga nje sistem i postimit te zerit. Kur perdoret si duhet, postimi i zerit (voicemail) permireson produktivitetin, i jep biznesit tuaj nje imazh profesional, rrit marredheniet me klientet dhe i ben porositjet e produkteve dhe sherbimeve me te shpejta dhe me eficiente. Me poshte jane disa pjese qe i japin kuptim sistemit te postimit te zerit.

Cisco Unity
I besueshem, i sigurte, i shkallezuar dhe platforme e plote e tipareve te zerit dhe mesazheve te njejtesuara
Mesazhet e unifikuara me Microsoft Exchange ose IBM Lotus Domino ju japin mundesine juve te aksesoni emailin, zerin dhe mesazhet me faks nga nje inbox i vetem ne çdo kohe, kudo dhe nga çdo pajisje
Ideal per punonjes te shperndare ose ne levizje

Cisco Unity Connection
Opsion i pershtatshem i komunikimit qe ju lejon te menaxhoni thirrjet dhe mesazhet zanore per te plotesuar nevojat tuaja
Nderfaqje me ndertim teksti natural, e pershtatshme per mesazhe zanore dhe akses ne kalendar
Poste zanore vizuale ne Telefon IP Cisco Unified, Cisco Unified Personal Communicator, aplikacion klient per emailin, web browser, lejimi i userave per te ndare me prioritete mesazhet dhe per t’u pergjigjur ne menyre te menjehereshme

Cisco Unity Connection Express
Mesazhim zeri perfitues dhe sherbime mikepritjeje per rritjen e sherbimeve ndaj klientit si dhe pasurim te komunikimit mes punonjesve per biznese te vegjel dhe deget e zyrave
Prompte intuitive telefonike dhe nje nderfaqje e bazuar ne web per shpejtesi, poste zanore e volitshme, kujdes vetjak dhe administrim i pergjigjeve zanore ne menyre interaktive (IVR)
Aplikimi i ri TimeCardView i lejon punonjesit, supervizoret dhe specialistet e pagave qe te hyjne dhe te menaxhojne te dhenat qe merren nga kartat qe tregojne kohen (time-card) nga telefonatat e tyre Cisco Unified IP apo kompjuterat

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2016 Tetra Solutions