Biletaria Elektronike (e-Ticketing)

Për të gjithë ata që dëshirojnë të menaxhojnë sistemin e biletave në mënyrë automatike dhe në përputhje me rregulloret në fuqi, Tetra Solutions ofron një sistem modern, të plotë dhe inovativ të biletave, një platformë plotësisht user-friendly, state-of- e cila mund të përdoret me anë të shfletuesve më të zakonshëm dhe të lehtë për t’u përdorur në sajë të një ndërfaqe grafike intuitive dhe tërheqëse. Një sistem jashtëzakonisht fleksibël dhe me kosto të ulët, por në të njëjtën kohë i fuqishëm dhe i besueshëm, si dhe plotësisht i përshtatshëm, për të përmbushur nevojat e organizatorëve.

  • Konceptet e Smart Card dhe Shërbimi i Përmbushjes
  • Sistemi i pagesave POS & Cashless
  • Sistemi i Anëtarësimit dhe CRM
  • Konsulencë dhe shërbime mbështetëse nga konsulentë ekspertë
  • Bileta dhe Akreditim

Veçoritë e sistemit

  • Kontrolli i hyrjes dhe zgjidhje mobile
  • Menaxhim inventari
  • Mbikëqyrje video CCTV
  • Menaxhim i Energjisë së Ndërtesës

Zgjidhjet Zucchetti Ticketing  mund të arrihen thjesht nga operatorët me anë të një PC standarde në rrjet me një profil të sigurt dhe sistemin e legalizimit; aplikimi miqësor për përdoruesin zvogëlon në mënyrë të konsiderueshme aktivitetet e back-office dhe lejon monitorimin e të gjitha operacioneve në kohë reale. Shumë i konfigurueshëm dhe shumëgjuhësh, është në gjendje të përpunojë raportet e shitjeve dhe raporteve të qarkullimit publik dhe statistikat dhe mundëson përshtatjen e biletave me logot dhe reklamat, të cilat mund të futen në ekranet anësore të klientit.

Programi Zucchetti Ticketing nuk është vetëm një zgjidhje Ticketing, por një sistem i vërtetë për menaxhimin e kohës së lirë dhe argëtimit, komponent bazë i platformës Zucchetti për Menaxhimin e Vendeve. Në hyrje të objektit, ajo është e integruar plotësisht me sistemet e kontrollit të qasjes si me ato të bazuara në turnstiles dhe portat dhe me ato që përdorin palmtops wireless.

Më shumë informacion

Zgjidhjet Zucchetti Ticketing  mund të arrihen thjesht nga operatorët me anë të një PC standarde në rrjet me një profil të sigurt dhe sistemin e legalizimit; aplikimi miqësor për përdoruesin zvogëlon në mënyrë të konsiderueshme aktivitetet e back-office dhe lejon monitorimin e të gjitha operacioneve në kohë reale. Shumë i konfigurueshëm dhe shumëgjuhësh, është në gjendje të përpunojë raportet e shitjeve dhe raporteve të qarkullimit publik dhe statistikat dhe mundëson përshtatjen e biletave me logot dhe reklamat, të cilat mund të futen në ekranet anësore të klientit.

Programi Zucchetti Ticketing nuk është vetëm një zgjidhje Ticketing, por një sistem i vërtetë për menaxhimin e kohës së lirë dhe argëtimit, komponent bazë i platformës Zucchetti për Menaxhimin e Vendeve. Në hyrje të objektit, ajo është e integruar plotësisht me sistemet e kontrollit të qasjes si me ato të bazuara në turnstiles dhe portat dhe me ato që përdorin palmtops wireless.

"PASIONI ESHTE ÇELESI"

Një person me pasion ka besim, dhe besimi krijon vlerë për veten dhe të tjerët

Tetra Solutions prezanton ProFisc

Merrni i pari njoftimet më të fundit