Loading Events

Instalimi i Galaxy Retail në Retro Avantgarde

04/23/2018 @ - 04/27/2018 @

23 Apr -

 

Galaxy Retail u instalua në Retro Avantgarde, një Boutique sa klasik aq edhe modern dhe me frekuentimin më të madh në Toptani Shoping Center.
Funksionalitetet e zgjidhjes do të mundësojnë menaxhimin më të mirë të marrëdhënieve me klientët dhe do pasurojë shitjet me shërbime të shumëllojshme.

Galaxy Retail, një sistem plotësisht i Integruar për Menaxhimin Efektiv të dyqaneve moderne të shitjes me Pakicë duke krijuar Avantazhe Konkurruese të padiskutueshme në treg.

Details

  • Start:
    Apr 23 @
  • End:
    Apr 27 @

Organizer

Tetra Solutions

Venue