Loading Events

Instalimi i Galaxy ERP

05/10/2018 @ - 06/01/2018 @

10 May -

 

ART® Coffee është markë tregtare e shoqërisë GE-OL sh.p.k. , shoqëri e cila ka mbi 15 vite që operon me bazë në Elbasan në fushën e importit, magazinimit, prodhimit dhe shpërndarjes në tregun e kafes kokërr të papjekur dhe të pjekur.
Shoqëria është aktive në magazinimin doganor dhe tregtimin e llojeve të ndryshme të kafesë, por edhe të pajisjeve të shitjes. Ajo ofron,:

Art Coffee Shtëpi
Art Coffee Bar
Art Coffee Kapsula
Art Coffee Shërbime

GE-OL sh.p.k. ka vendosur të zbatojë një program të integruar ERP-CRM dhe ka zgjedhur Tetra Solution që ofron platformën Galaxy Enterprise Suite. Qëllimi i zbatimit të Galaxy ERP-CRM është të inkorporojë aktivitetet e mëposhtme GE-OL sh.p.k. dhe objektet relative.

Aktivitetet:

• Importi
• Magazinë doganore
• Magazina e produktit për shitje
• Prodhimi (rosting, griding)
• Shitjet me shumicë
• Parashitje
• Shitjet me pakicë
• B2B
• etj

Për më shumë për GE-OL sh.p.k., ndiqni linkun,:
https://www.filxhani.al/

Details

  • Start:
    May 10 @
  • End:
    Jun 01 @
  • Website:
    tetra.al

Organizer

Tetra Solutions

Venue