Loading Events

The Mobile World Congress, best place for mobile industry opportunities

02/26/2018 @ - 02/28/2018 @

26 Feb -

 

 

 

 

 

Tetra Solution merr pjesë në “Mobile World Congress” në Barcelonë në datat 26-28 Shkurt 2018.

GSMA Mobile World Congress është një kombinim i panairit më të madh në botë të industrisë mobile dhe një konferencë me drejtues të shquar që përfaqësojnë operatorët mobil, prodhuesit e pajisjeve, ofruesit e teknologjisë, shitësit dhe menaxhuesit e mediave nga e gjithë bota. Në këtë vendtakim të profesionistëve nga e gjithë bota, do të ofrohet mundësia e takimit me shoqëritë lider në fushën e teknologjisë së informacionit dhe me zhvillimet më të fundit në një botë që zhvillohet me hapa galopante.

Details

Organizer

Venue