Loading Events

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit 2019

04/05/2019 @ 12:00 am - 04/06/2019 @ 11:59 pm

05 Apr 12:00 am - 11:59 pm

Edicioni i 3-të

 

Në datat 5 – 6 Prill 2019, jemi në Ekspocity në edicionin e 3-të, Panairi Ndërkombëtar i Turizmit 2019.

Vizitorët do njihen me programet më inovative dhe profesionale për menaxhimin e hoteleve, bareve, restoranteve, parkimeve, palestrave, qendrave multifunksionale, etj.
Ju presim të gatshëm për të plotësuar çdo kërkesë në lidhje me programet me inovative dhe efikase dhe shërbimet më të mira.

Aplikimi i specializuar i Galaxy për Hotel organizon dhe automatizon njësitë e hotelit, pavarësisht nga lloji dhe madhësia e tyre, duke përfshirë edhe lidhjen automatike me kanalet e rezervimit online si dhe menaxhimin e te gjitha aktiviteteve te hotelit ne nje platforme te vetme.

Galaxy Restaurant është një zgjidhje moderne dhe unikale në veçanti për restorantet por edhe për të gjitha bizneset e shërbimit, duke mbuluar organizimin, vendosjen e tavolinave, komunikimin me kuzhinën dhe magazinën, furnitorët, klientët dhe llogaritë e menaxhimit.

Aplikacioni i specializuar Galaxy Bar / Café funksionon si një zgjidhje e vetme dhe fleksibile e dizajnuar për të përmbushur nevojat tuaja në të gjithë departamentet e lokaleve, klientelës, punonjësve dhe menaxhimit të kontabilitetit.

Galaxy CRM e ploteson qarkun me shërbimin më të mirë të kienti duke e vendosur këtë të fundit në qendër të logjikës së biznesit.

Ndodhemi në stendën nr 28.

Details

Organizer

Expocity

Venue