Loading Events

Seminar E-Commerce

10/11/2019 @ 08:00 am - 10/11/2019 @ 05:00 pm

11 Oct 08:00 am - 05:00 pm

Hotel Xheko Imperial

Tetra Solutions ishte sot pjesmarrëse në SEMINARIN PËR E-COMMERCE organizuar nga Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, seminar i këshillimit me sektorin privat në Shqipëri me temë “Nevoja e Konsultimeve Publiko-Private dhe Dialogut për të krijuar Perspektiva me qëllim të Përballimit të Sfidave në fushën e Tregtisë ELEKTRONIKE në Shqipëri”.

Kjo do të ndihmojë më shumë kompaninë tonë në realizimin e projekteve të suksesshme me Platformen Big Commerce që ofrojmë, numri 1 në botë per vitin 2019.

Tetra Solutions, Partneri juaj IT.

Details

  • Start:
    Oct 11 @ 08:00 am
  • End:
    Oct 11 @ 05:00 pm
  • Event Category:

Organizer

Venue

Hotel Xheko Imperial