Upcoming Events

Loading Events

Past Events

Find Events

February 2018

The Mobile World Congress, best place for mobile industry opportunities

February 26, 2018 - February 28, 2018

          Tetra Solution merr pjesë në “Mobile World Congress” në Barcelonë në datat 26-28 Shkurt 2018. GSMA Mobile World Congress është një kombinim i panairit më të madh në botë të industrisë mobile dhe një konferencë me drejtues të shquar që përfaqësojnë operatorët mobil, prodhuesit e pajisjeve, ofruesit e teknologjisë, shitësit dhe menaxhuesit e mediave nga e gjithë bota. Në këtë vendtakim të profesionistëve nga e gjithë bota, do të ofrohet mundësia e takimit me shoqëritë…

Find out more

March 2018

Sfidat për zbatimin e një sistemi të ri ERP

March 1, 2018

      Termi “sfidë” mund të identifikojë më mirë se gjithshka tjetër implementimin e një sistemi ERP në një ndërmarrje. Ka shumë shembuj të implementimeve të dështuara ERP. Pra, ndërsa një ERP e suksesshme mund të nxisë një kompani në rritje, dështimi mund të krijojë tronditje të mëdha në vazhdimësinë e biznesit.   Zhvlerësimi i kompleksitetit, pritjet jorealiste në lidhje me rrjedhën e implementimit, software të papërshtatshëm, por edhe mungesa e burimeve të afta për të mbështetur aktivitetin, janë…

Find out more

HORECA 2018, Panairi ku do të gjeni çdo gjë për
HOTELE, RESTORANTE DHE KAFE

March 9, 2018 @ 08:30 - March 11, 2018 @ 19:00
Pallati i Kongreseve, Bulevardi Deshmoret e Kombit
Tirana, Albania

          Tetra Solutions do të presë vizitorë në pallatin e Kongreseve për të diskutuar zgjidhjet për nevojat e biznesit në panairin Horeca në datat 09 – 11 Mars 2018! Urime organizatorëve dhe suksese bizneseve! Tetra Solution do jetë promotore dhe partnere në çdo hap! Vizitori do të ketë mundësi të prezantohet me Galaxy Hotel, Galaxy Restaurant, por edhe me zgjidhjet Gymgest për qendrat e fitnesit dhe ato Skidata pë parkingun modern. https://lnkd.in/ekrxFNM http://www.tetra.al/wp-content/uploads/2017/12/MyWell.pdf http://www.tetra.al/wp-content/uploads/2018/01/SKIDATA-2.pdf

Find out more

April 2018

Instalimi i Galaxy Retail në Retro Avantgarde

April 23, 2018 - April 27, 2018

  Galaxy Retail u instalua në Retro Avantgarde, një Boutique sa klasik aq edhe modern dhe me frekuentimin më të madh në Toptani Shoping Center. Funksionalitetet e zgjidhjes do të mundësojnë menaxhimin më të mirë të marrëdhënieve me klientët dhe do pasurojë shitjet me shërbime të shumëllojshme. Galaxy Retail, një sistem plotësisht i Integruar për Menaxhimin Efektiv të dyqaneve moderne të shitjes me Pakicë duke krijuar Avantazhe Konkurruese të padiskutueshme në treg.

Find out more

May 2018

Instalimi i Galaxy ERP

May 10, 2018 - June 1, 2018

  ART® Coffee është markë tregtare e shoqërisë GE-OL sh.p.k. , shoqëri e cila ka mbi 15 vite që operon me bazë në Elbasan në fushën e importit, magazinimit, prodhimit dhe shpërndarjes në tregun e kafes kokërr të papjekur dhe të pjekur. Shoqëria është aktive në magazinimin doganor dhe tregtimin e llojeve të ndryshme të kafesë, por edhe të pajisjeve të shitjes. Ajo ofron,: Art Coffee Shtëpi Art Coffee Bar Art Coffee Kapsula Art Coffee Shërbime GE-OL sh.p.k. ka vendosur…

Find out more

April 2019

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit 2019

April 5, 2019 @ 00:00 - April 6, 2019 @ 23:59

Edicioni i 3-të   Në datat 5 – 6 Prill 2019, jemi në Ekspocity në edicionin e 3-të, Panairi Ndërkombëtar i Turizmit 2019. Vizitorët do njihen me programet më inovative dhe profesionale për menaxhimin e hoteleve, bareve, restoranteve, parkimeve, palestrave, qendrave multifunksionale, etj. Ju presim të gatshëm për të plotësuar çdo kërkesë në lidhje me programet me inovative dhe efikase dhe shërbimet më të mira. Aplikimi i specializuar i Galaxy për Hotel organizon dhe automatizon njësitë e hotelit, pavarësisht nga…

Find out more

October 2019

Seminar E-Commerce

October 11, 2019 @ 08:00 - 17:00
Hotel Xheko Imperial,

Tetra Solutions ishte sot pjesmarrëse në SEMINARIN PËR E-COMMERCE organizuar nga Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, seminar i këshillimit me sektorin privat në Shqipëri me temë “Nevoja e Konsultimeve Publiko-Private dhe Dialogut për të krijuar Perspektiva me qëllim të Përballimit të Sfidave në fushën e Tregtisë ELEKTRONIKE në Shqipëri”. Kjo do të ndihmojë më shumë kompaninë tonë në realizimin e projekteve të suksesshme me Platformen Big Commerce që ofrojmë, numri 1 në botë per vitin 2019. Tetra…

Find out more
+ Export Events