KUSH JEMI

TETRA Solutions kompania leader në fushën e programeve të aplikuara që ofron zgjidhjet optimale për biznesin tuaj. Ne ofrojmë shërbime profesionale të niveleve ndërkombëtare dhe trajnime në fushën e teknologjisë dhe informacionit (IT) për kompanitë e mëdha, të mesme dhe të vogla.

Falë stafit ekspert dhe me eksperiencë shumëvjeçare, Tetra Solutions është e vetmja kompani në gjendje të ofrojë zgjidhjet më moderne në administrimin dhe menaxhimin e biznesit dhe të sistemeve për mbledhjen e të ardhurave.

Misioni Ynë

Fokusuar ne tregun dhe industrine specifike, ne jemi ne gjendje t’u ofrojme klienteve tane sherbimet me te avancuara dhe te gatshme per t’u perdorur nga ta. TETRA Solutions eshte gjithnje e gatshme te siguroje te gjitha sherbimet qe lidhen me ciklin jetesor te zgjidhjeve IT, ku ne jemi te specializuar. Ekipi yne ofron konsulence, krijim, implementim, suport dhe trajnime te perdoruesve per administrimin e sistemit.TETRA Solutions ka ne stafin e saj konsulente menaxhimi, konsulente aplikimesh, konsulente biznesi, integrues sistemesh, zhvillues aplikacionesh, administratore databazash, inxhiniere rrjetash dhe sistemesh, inxhiniere zeri dhe video, konsulente sigurie dhe instruktore profesioniste. Me shume se 50% e ekipit tone ka me shume se 15 vjet ne tregun IT dhe kjo na ben ne dhe sherbimet qe shperndajme, shume te veçante.

 

 

Ne besojme qe njerezit jane burimet me me vlere ne kompanine tone dhe ne çdo moment ata mbeten fokusi yne kryesor. Per kete ne sloganin tone mbeten te pandyshueshme fjalet se “Ne mbeshtetemi ne njerez dhe teknologji”. Me kete qellim ne kemi zhvilluar ne kompanine tone edhe sherbimin e trajnimeve profesionale , dedikuar stafeve te kompanive qe investimin ne trajnimin e stafeve te tyre IT e shohin shume te rendesishem.

Puna Jonë

Vizioni Ynë

  • Integriteti: Të jemi real
  • Pasioni: Të angazhuar në zemër dhe mendje
  • Cilësia: Atë që bëjmë, e bëjmë mirë
  • Udhëheqës: Kurajo për të formuar një të ardhme më të mirë
  • Bashkëpunimi: Vetëm mund të bëjmë kaq pak, së bashku mund të bëjmë kaq shumë.

"PASIONI ESHTE ÇELESI"

Një person me pasion ka besim, dhe besimi krijon vlerë për veten dhe të tjerët

Çertifikimet

Merrni i pari njoftimet më të fundit