Investime

  1. Te udhehequr nga shembulli

Qytetari e mirë korporative do të thotë të mendosh për vlerën që gjeneron si kompani – jo vetëm për kompanine, por edhe për njerëzit qe na rrethojne, planetin tonë dhe gjeneratat e ardhshme. Kjo do të thotë të aplikosh të njëjtin nivel angazhimi, rigoroziteti dhe sinqeritet në ndryshimin e jetës ashtu si bëjmë për të ndërtuar teknologjinë më të avancuar për klientët tanë.

Tetra Solutions mori pjese ne International Conference on Information Technology and Applied Science 2018. Në ICITAS 2018 e organizuar nga Universiteti Epoka, ne te cilen u fol per shtatë pistat e mëposhtme:

  • Rrjetet dhe Sistemet e Shpërndara
  • Teknologjia e Informacionit
  • Sistemet e Informacionit
  • Vizioni i kompjuterit
  • Shkencat teorike dhe të Aplikuara
  • Matematika dhe Informatika
  • Shkenca Kompjuterike

2. Ne i ndihmojmë studentët të zhvillojnë besimin profesional dhe besimin krijues të domosdoshëm për inovacionin, pasi gjetjet bazohen në idenë themelore që, pavarësisht nga problemi, mund të gjendet një zgjidhje.

Prandaj Tetra Solutions zhvilloi nje prezantim, ne formen e leksionit te hapur, ne universitetin Aleksander Moisiu ne Durres, ne te cilin prezantoi platformen “Galaxy” si një ERP moderne për të gjitha llojet e bizneseve në Shqipëri.

Në takim u prezantua përdorimi praktik i sistemit në shërbimet hoteliere, ndërsa studentët u interesuan rreth sigurisë dhe integrimit të sistemit me platformën.

Ne bëjmë punën tonë … dhe e bëjmë ate shume mirë!

  1. Ne duam ta kryejme sa më mirë punën tonë, gjithmonë duke kërkuar cilësinë më të lartë për produktet dhe shërbimet tona.

Ne duam gjithashtu ti kushtojmë vëmendje edhe te tjerëve.

Një vëmendje e veçantë Tetra Solutions i kushton futbollit.

Ne si lider shqiptar të sistemeve të biletarisë dhe menaxhimit të stadiumeve, me anë të kompanisë më të njohur  botërore te sistemeve të parkimit Skidata, mbështesin futbollin Shqiptar duke qenë të pranishëm në çdo ndeshje te Klubit të Tiranës.

Urojmë suksese kudo.

Tetra Solutions prezanton ProFisc