Karikuesi i Automjeteve Elektrike

Tetra Solutions është kompania pioniere në tregun Shqiptar për Sistemin e Karikimit  të Automjeteve Elektrike.

Makinat elektrike që kalonin papritmas rrugës ishin të rralla jo shumë kohë më parë, por ato po bëhen më të zakonshme çdo ditë dhe parashikimet tregojnë se ato do të jenë një realitet i fortë shumë shpejt.

Në vitin 2015, Electric Vehicles arritën në 1 milion dhe në vitin 2017 ata kapërcenin 3 milion automjete. Disa parashikime tregojnë se do të ketë nga 9 deri në 20 milionë EV në vitin 2020.

Kjo është arsyeja pse ne e sjellim këtë sistem në bashkëpunim me Circontrol, një kompani inovative spanjolle me mbi 20 vjet eksperiencë në Mobility. Circontrol është kompania kryesore evropiane në EVSE me praninë e saj në 56 shtete dhe më shumë se 50,000 vënde të instaluar në mbarë botën.

Produktet e CirControl janë projektuar për tu instaluar në zonat publike (zonat urbane, qendrat tregtare, parkingjet, aeroportet, stacionet e benzinës dhe më shumë) dhe ato private (kompani, blloqe apartamentesh, banesa private etj.) Aftësitë e tyre inteligjente ofrojnë një sferë opsionesh që përmirësojnë përvojën e përdoruesit dhe / ose operatorit.

Veçoritë

  • Flexbilitet për zgjedhjen e vendit të karikimit.
  • Rritja e jetgjatësisë së baterisë
  • Përdorimi më efikas i kohës. (psh karikimi gjatë kohës së blerjes)
  • Besnikëri tek klienti dhe reputacion në parkim
  • Burim i ri i të ardhurave
  • Maksimizimi i fuqisë në dispozicion
  • Integrim me platformen CirPark
  • Inkurajimi i adoptimit të EV, gjë që rezulton në kursimin e energjisë dhe nxjerrjen e tymit
Seria eNext është konceptuar për të thjeshtuar procesin e tarifimit. Dizajni i saj elegant e bën zgjedhjen më të mirë për shtëpitë private, komplekset e banimit, vendet e punës dhe parkingjet e makinave.
eHOME është projektuar për t'u instaluar lehtë në parkingjet e makinave private të brendshme dhe të jashtme dhe u dorëzohet prodhuesit te makinave.
WB eVolve.
Projektuar për tu instaluar në të dy mjedise aksesi publike (hapësira urbane, qendra tregtare, parkingje, aeroporte, stacione benzine etj) dhe ato private.
eBasic
WallBox eBasic është projektuar posaçërisht për përdorim shtëpiak në garazhe të brendshme apo të jashtme banimi.
Smart
WallBox Smart është projektuar posaçërisht për t'u përdorur në instalimet e parkimit të makinave publike, të brendshme dhe të jashtme, si dhe blloqe komunale, qendra tregtare, komuna etj.

AC karikuesi me aftësi inteligjente

Projektuar për t’u instaluar në mjediset e aksesit publik (hapësira urbane, qendra tregtare, parkingje, aeroporte, stacione benzine) dhe ato private (kompani, vende të parkimit të makinave të komunitetit) ku aftësitë e tyre inteligjente ofrojnë një sërë mundësish të cilat përmirësojnë përdoruesin dhe / ose përvojën e operatorit.

Në ditët e sotme, koncepti i qyteteve të zgjuara kërkon një dizajn inovativ për pajisjet e tij urbane, veçanërisht për EVSE (Pajisje për Furnizim me EV) për shkak të aspektit të tij inovativ. Me formën e saj të stilizuar dhe linjat moderne, eVolve plotëson këtë kërkesë. Në të njëjtën mënyrë, nuk është marrë parasysh vetëm dizajni i jashtëm, por edhe kushtet e përditshme (si operacionale dhe mjedisore) EVSE duhet të përballojnë.

Stacion i shpejtë i karikimit për automjetet elektrike.

Projektuar për t’u instaluar në mjediset e aksesit publike (hapësirat urbane, qendrat tregtare, aeroportet, vendet e pushimit në rrugë) dhe ato private (kompanitë me parkun EV, stacionet e ndalimit të taksive) ku automjetet duhet të jenë të gatshme për të vazhduar udhëtimin e tyre në më pak se gjysmë ore. Raption 50 është projektuar për të përmbushur kërkesat më të rëndësishme të tregut. Me teknologjinë modulare të fuqisë së përparuar, lejon një përdorim më të madh, rrit disponueshmërinë dhe fleksibilitetin. Një tjetër veçori kryesore është dizajni i tij i sofistikuar, i hollë dhe i fuqishëm që e bën Raption 50 dhe karikuesin EV ideal për çdo lloj vendi, nga zonat urbane elegante në vendet industriale.

Në dispozicion versioni Raption 50 (480 V) për Meksikën dhe vendet e tjera të Amerikës Latine.

WallBox
Seria eNext është konceptuar për të thjeshtuar procesin e tarifimit. Dizajni i saj elegant e bën zgjedhjen më të mirë për shtëpitë private, komplekset e banimit, vendet e punës dhe parkingjet e makinave.
eHOME është projektuar për t'u instaluar lehtë në parkingjet e makinave private të brendshme dhe të jashtme dhe u dorëzohet prodhuesit te makinave.
WB eVolve.
Projektuar për tu instaluar në të dy mjedise aksesi publike (hapësira urbane, qendra tregtare, parkingje, aeroporte, stacione benzine etj) dhe ato private.
eBasic
WallBox eBasic është projektuar posaçërisht për përdorim shtëpiak në garazhe të brendshme apo të jashtme banimi.
Smart
WallBox Smart është projektuar posaçërisht për t'u përdorur në instalimet e parkimit të makinave publike, të brendshme dhe të jashtme, si dhe blloqe komunale, qendra tregtare, komuna etj.

Post eVolve Smart

AC karikuesi me aftësi inteligjente

Projektuar për t’u instaluar në mjediset e aksesit publik (hapësira urbane, qendra tregtare, parkingje, aeroporte, stacione benzine) dhe ato private (kompani, vende të parkimit të makinave të komunitetit) ku aftësitë e tyre inteligjente ofrojnë një sërë mundësish të cilat përmirësojnë përdoruesin dhe / ose përvojën e operatorit.

Në ditët e sotme, koncepti i qyteteve të zgjuara kërkon një dizajn inovativ për pajisjet e tij urbane, veçanërisht për EVSE (Pajisje për Furnizim me EV) për shkak të aspektit të tij inovativ. Me formën e saj të stilizuar dhe linjat moderne, eVolve plotëson këtë kërkesë. Në të njëjtën mënyrë, nuk është marrë parasysh vetëm dizajni i jashtëm, por edhe kushtet e përditshme (si operacionale dhe mjedisore) EVSE duhet të përballojnë.

Raption 50

Stacion i shpejtë i karikimit për automjetet elektrike.

Projektuar për t’u instaluar në mjediset e aksesit publike (hapësirat urbane, qendrat tregtare, aeroportet, vendet e pushimit në rrugë) dhe ato private (kompanitë me parkun EV, stacionet e ndalimit të taksive) ku automjetet duhet të jenë të gatshme për të vazhduar udhëtimin e tyre në më pak se gjysmë ore. Raption 50 është projektuar për të përmbushur kërkesat më të rëndësishme të tregut. Me teknologjinë modulare të fuqisë së përparuar, lejon një përdorim më të madh, rrit disponueshmërinë dhe fleksibilitetin. Një tjetër veçori kryesore është dizajni i tij i sofistikuar, i hollë dhe i fuqishëm që e bën Raption 50 dhe karikuesin EV ideal për çdo lloj vendi, nga zonat urbane elegante në vendet industriale.

Në dispozicion versioni Raption 50 (480 V) për Meksikën dhe vendet e tjera të Amerikës Latine.

Tetra Solutions prezanton ProFisc