Kontrolli i Hyrjeve (për Ambjente Kulturore/Sportive)

Tetra Solutions plotëson nevojat e të gjithë atyre që menaxhojnë sportet, shfaqjet dhe evente të tjera argëtuese me një numrër të madh të vizitorëve, me një platformë gjithëpërfshirëse e zgjidhje të integruara për menaxhimi e vendit si: siguria, komoditeti dhe liria e lëvizjes për spektatorët dhe për stafin organizator.

E zbatuar me sukeses në stadiumet “AIR ALBANIA”,Elbasan Arena”, “Loro Borici”, “Selman Stermasi” etj, kjo është zgjidhja ideale që ju ofrohet.

 • CRM dhe Sistemi i Anëtarësimit
 • Sistemi i pagesave POS & Cashless
 • Biletari dhe Akreditim
 • Kontrolli i hyrjes dhe zgjidhje mobile
 • Zgjidhje të përshtatura specifike

Veçoritë e sistemit

 • Mbikqyrje video CCTV
 • Menaxhimi i Energjisë së Ndërtesës
 • Konceptet e Smart Card
 • Ndërlidhje me sisteme të tjera

Nëse operatori duhet të menaxhoje evente me një numër të madh vizitorësh, për shembull evente me një numër të madh hyrjesh, me zonat VIP, zonat e mysafirëve dhe hyrjet për personat me aftësi të kufizuara,  siguria e pjesëmarësve dhe ambjenteve fillon që në hyrje.

Për disa vite tani kemi fokusuar vëmendjen tonë për studimin dhe zgjidhjen e problemeve lidhur me kontrollin e hyrjes dhe sigurinë e eventeve sportive dhe argëtuese. Qoftë një stadium, një teatër, një park, një kinema apo një ekspozitë, operatori duhet të mbajë shumë gjëra nën kontroll.

Jo vetëm një zgjidhje thjesht për kontrollin e hyrjes, por një platformë e plotë për menaxhimin e hyrjes për të gjitha llojet e eventeve apo shfaqjeve dhe për të përmirësuar gjenerimin e të ardhurave.

Gunnebo

Grupi Gunnebo eshte nje lider nderkombetar ne ofrimin e produkteve, zgjidhjeve dhe sherbimeve te sigurise. I specializuar ne zgjidhje per siguri ne akses, siguri elektronike, siguri ne menaxhimin e parave, kasaforta dhe kutite e mbajtjes se monedhave.

Zyrat qendrore te kompanise Gunnebo ndodhen ne Suedi. Gunnebo si ofrues nderkombetar ka zyra perfaqesimi ne me shume se 28 shtete, 10 fabrika prodhimi si edhe numeron 5,200 punonjes ne gjithe globin.

Lexo më shumë

Me ane te partneritetit te forte dhe te qendrueshem prej gati 5 vitesh me kompanine Gunnebo, Tetra Solutions ka arritur te mbyll me sukses projektet :

 1. Ndertimi i sistemit te aksesit ne stadiumin e pare Shqipetar certifikuar nga UEFA, “Elbasan Arena” ne Elbasan.
 2. Ndertimi i sistemit te aksesit ne stadiumin “Loro Borici” ne Shkoder.
 3. Ndertimi i sistemit te aksesit ne stadiumin “Selman Stermasi” ne Tirane.

Kompania Gunnebo numeron gjithashtu me shume se 150 projekte ne stadiume ne gjithe globin, ku disa, me kryesoret jane :

Estadio Santiago Bernabeu, Spain – 80,000 seats

Celtic Park, United Kingdom – 60,500 seats

Croke Park, Ireland – 82,000 seats

Allianz Riviera, France – 35,000 seats

Etihad Stadium, Australia – 53,000 seats

Friends Arena, Sweden – 54,500 seats

Grand Stade Lille Métropole, France – 50,283 seats

Melbourne Park, Australia – 32,000 seats

Millennium Stadium, United Kingdom – 74,500 seats

Më pak

Më shumë informacion

Nëse operatori duhet të menaxhoje evente me një numër të madh vizitorësh, për shembull evente me një numër të madh hyrjesh, me zonat VIP, zonat e mysafirëve dhe hyrjet për personat me aftësi të kufizuara,  siguria e pjesëmarësve dhe ambjenteve fillon që në hyrje.

Për disa vite tani kemi fokusuar vëmendjen tonë për studimin dhe zgjidhjen e problemeve lidhur me kontrollin e hyrjes dhe sigurinë e eventeve sportive dhe argëtuese. Qoftë një stadium, një teatër, një park, një kinema apo një ekspozitë, operatori duhet të mbajë shumë gjëra nën kontroll.

Jo vetëm një zgjidhje thjesht për kontrollin e hyrjes, por një platformë e plotë për menaxhimin e hyrjes për të gjitha llojet e eventeve apo shfaqjeve dhe për të përmirësuar gjenerimin e të ardhurave.

Paisje Aksesi

Gunnebo

Grupi Gunnebo eshte nje lider nderkombetar ne ofrimin e produkteve, zgjidhjeve dhe sherbimeve te sigurise. I specializuar ne zgjidhje per siguri ne akses, siguri elektronike, siguri ne menaxhimin e parave, kasaforta dhe kutite e mbajtjes se monedhave.

Zyrat qendrore te kompanise Gunnebo ndodhen ne Suedi. Gunnebo si ofrues nderkombetar ka zyra perfaqesimi ne me shume se 28 shtete, 10 fabrika prodhimi si edhe numeron 5,200 punonjes ne gjithe globin.

Lexo më shumë

Me ane te partneritetit te forte dhe te qendrueshem prej gati 5 vitesh me kompanine Gunnebo, Tetra Solutions ka arritur te mbyll me sukses projektet :

 1. Ndertimi i sistemit te aksesit ne stadiumin e pare Shqipetar certifikuar nga UEFA, “Elbasan Arena” ne Elbasan.
 2. Ndertimi i sistemit te aksesit ne stadiumin “Loro Borici” ne Shkoder.
 3. Ndertimi i sistemit te aksesit ne stadiumin “Selman Stermasi” ne Tirane.

Kompania Gunnebo numeron gjithashtu me shume se 150 projekte ne stadiume ne gjithe globin, ku disa, me kryesoret jane :

Estadio Santiago Bernabeu, Spain – 80,000 seats

Celtic Park, United Kingdom – 60,500 seats

Croke Park, Ireland – 82,000 seats

Allianz Riviera, France – 35,000 seats

Etihad Stadium, Australia – 53,000 seats

Friends Arena, Sweden – 54,500 seats

Grand Stade Lille Métropole, France – 50,283 seats

Melbourne Park, Australia – 32,000 seats

Millennium Stadium, United Kingdom – 74,500 seats

Më pak

"PASIONI ESHTE ÇELESI"

Një person me pasion ka besim, dhe besimi krijon vlerë për veten dhe të tjerët

Tetra Solutions prezanton ProFisc

Merrni i pari njoftimet më të fundit